Abone Ol

FOX Ekranlarında Yeni Program: Orta Sayfa... Doğan Şentürk Duyurdu

Geçtiğimiz günlerde aynı masadan fotoğraf paylaşarak FOX TV’de yeni bir tartışma programının sinyalini veren Doğan Şentürk, Nevşin Mengü, Çiğdem Toker, Deniz Zeyrek ve Murat Yetkin’in yapacağı programın ismi ve günü belli oldu.

FOX Ekranlarında Yeni Program: Orta Sayfa... Doğan Şentürk Duyurdu

FOX Haber Genel Yayın Yönetmeni Doğan Şentürk, geçtiğimiz günlerde Nevşin Mengü, Çiğdem Toker, Deniz Zeyrek ve Murat Yetkin ile bir araya gelmişti.

4 gazeteci ile bir araya gelen Doğan Şentürk, FOX TV’de yeni bir tartışma programının başlayacağı sinyallerini vermişti.

FOX'ta yeni bir tartışma programı mı başlıyor? Doğan Şentürk'ten bomba paylaşım!Polemik & Kulis

ORTA SAYFA'DA BULUŞACAKLAR 

FOX TV bugün, programın tanıtım videosunu yayınladı. Doğan Şentürk, Nevşin Mengü, Çiğdem Toker, Deniz Zeyrek ve Murat Yetkin Orta Sayfa’da buluşacak.

“ANKARA’DA KONUŞULANLAR, ANKARA’DA KALMAYACAK”

Programın tanıtım videosunda konuşan Doğan Şentürk, “Artık Ankara’da konuşulan Ankara’da kalmayacak. Meclis’in odalarında, siyasi partilerin koridorlarında konuşulanlarla, diplomasinin kapalı defterlerinde yazılanlar Orta Sayfa’da olacak” ifadelerini kullandı.

ORTA SAYFA HANGİ GÜN YAYINLANACAK?

Kulislerden daha önce sızan bilgiye göre, programın Perşembe akşamları yayınlanacağı söylenirken, FOX TV’nin paylaştığı tanıtım videosunda gün bilgisine yer verilmedi.