Abone Ol

Yeni Şafak Yazarından Boğaziçililer için Kan Donduran Yorum

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan Boğaziçilileri böyle hedef aldı: Kab bin Eşref’in akıbeti katledilmek oluyor; bilen, yaptığını bilerek yapıyorsa cezası bellidir.

Yeni Şafak Yazarından Boğaziçililer için Kan Donduran Yorum

Yeni Şafak yazarı İsmail Kılıçarslan, Boğaziçi Üniversitesi kampüsü içinde açılan bir resim sergisindeki Kabe figürlü resim dolayısıyla başlayan tartışmalara katıldı.

“Sözü parlak Yahudi bir şair” olarak betimlediği Kab bin Eşref’le ilgili verdiği örnek üzerinden Boğaziçili öğrencileri hedef alan Kılıçarslan, “Kab bin Eşref olacak kara gâvur bütün uyarılara, bütün ikna çabalarına rağmen şiirleriyle efendimiz’e, Allah Teâlâ’ya ve dinimize hakaretler savurup küfürler ediyor.

Akıbeti ise bizatihi efendimiz’in emriyle katledilmek oluyor. “Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?” ayet-i kerimesini bir taraftan da böyle anlamak gerekir. Bilen, yaptığını bilerek, isteyerek, amaçlı olarak yapıyorsa cezası bellidir” ifadelerini kullandı.

Yazısının devamında, “Tam burada bir not. Biliyorum şimdi ODA TV’si, TV24’ü falan 'Yandaş yazar Boğaziçi öğrencileri için idam istedi' falan diye başlık atacaklar. İşlerini kolaylaştırayım. Efendimiz (s.a.v.)’in her uygulaması, her bir hayat parçası başımın tacıdır. Kimseye ölüm fermanı falan veriyor değilim” diyen Kılıçarslan, ardından şunları kaydetti:

“Sadece “yaptığı pisliği bilenin siyerdeki cezasını” hatırlatmakla yetiniyorum. Müstafi vekil bozuntusunun aksine “Allah’ın dinini ve Efendimiz (s.a.v.)’in örnekliğini” eğip bükmeden izaha çabalıyorum. Yoksa ne kadıyım ne devlet başkanı. Dileyebileceğim en büyük şey şu olabilir: “Umarım o pislikler T.C hukukuna göre alabilecekleri en yüksek cezayı alırlar.”