Abone Ol

Yeni Şafak Yazarı Karagül'den Skandal Yangın Paylaşımları

İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül sosyal medya hesabından skandal bir paylaşıma imza attı.

Yeni Şafak Yazarı Karagül'den Skandal Yangın Paylaşımları

İktidara yakınlığı ile bilinen Yeni Şafak yazarı İbrahim Karagül, Twitter hesabından provokatif bir payllaşımda bulundu.

Karagül yaptığı paylaşımda Türkiye'nin güneyinde çıkan yangınlarla ilgili CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu ve İYİ Parti lideri Meral Akşener'i PKK ile birlik olmakla suçlayıp, orman yangınlarından sorumlu tuttu.

'CHP ORMAN YANGINLARINDA PKK İLE BİRLİKTE HAREKET ETTİ'

İbrahim Karagül de sosyal medya hesabından PKK'nın orman yangınlarını çıkardığını ve CHP'nin de PKK ile birlikte hareket ettiğini öne sürerek, "CHP; orman yangınlarında PKK ile birlikte hareket etti. PKK ormanları yaktı, onlar işi başka yerlere çekip hedef şaşırttı. Çok kirli bir ittifak bu. Kılıçdaroğlu bir milli güvenlik meselesidir. Marmaris'i böyle yaktılar!" dedi.

İşte Karagül'ün skandal paylaşımı:

Yeni Şafak Yazarı Karagül'den Skandal Yangın Paylaşımları - Resim: 1

CHP'DEN İLK TEPKİ: SARAYA YARANMAK İÇİN... 

CHP Genel Başkanı Başdanışmanı ve İzmir Milletvekili Tuncay Özkan, Karagül'ün bu paylaşımına çok sert tepki gösterdi. Özkan paylaşımında, "Böylesi bir alçaklığı daha önce hiç görmedim. CHP, yangınlar milli mesele yanınızdayız, dedi.İçişleri Bakanı’na sorduk bakan, PKK diyemeyiz delil yok.Hava çok sıcak nem yok ondan yanıyor, dedi. Bu rezil hem milleti birbirine kırdırmak hem de saraya yaranmak için zırvalıyor. Sefil." dedi.

Yeni Şafak Yazarı Karagül'den Skandal Yangın Paylaşımları - Resim: 2

"ALLAH SENİN GANİ GANİ BELANI VERSİN İBRAHİM"

CHP Parti Meclis Üyesi Eren Erdem, İbrahim Karagül'ün bu paylaşımına sert yanıt verdi. Erdem, "Yeter artık! Allah senin gani gani belanı versin İbrahim! Yalanlarının, iftiralarının hesabını mahkemelerde vereceksin. Emin ol, bu ve benzeri her iftiranın bedelini bağımsız mahkemelerde ödeyeceksin. Yazıklar olsun seni besleyenlere!" dedi.

Yeni Şafak Yazarı Karagül'den Skandal Yangın Paylaşımları - Resim: 3