Abone Ol

Yobaz Akit Duman'ın Solisti Kaan Tangöze'ye Saldırdı: Müptezel, Mide Bulandırıcı

Medyafaresi.com- AKP'ye yakın Irkçı, Faşist ve Yobaz Yeni Akit gazetesi usta sanatçı Sezen Aksu'ya destek açıklaması yapan Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'ye hakaret yağdırdı.

Yobaz Akit Kaan Tangöze'ye Saldırdı: Müptezel, Mide Bulandırıcı

Yeni Akit gazetesi, usta sanatçı Sezen Aksu'ya destek veren Duman grubunun solisti Kaan Tangöze'yi hedef aldı. Hakaret dolu sözde haberine "Şarkıcı müsveddesine destek vermekle yetinmedi! Müptezel mide bulandırdı" başlığı atan Yeni Akit, Tangöze ve Aksu'ya ağır hakaretlerde bulundu.

Duman grubunu İslam düşmanı olarak nitelendiren ve Sezen Aksu'ya "şarkıcı müsveddesi" diyen gazete, haberinde ağza alınmayacak ifadelere yer verdi.

"Kokuşmuş mahalle" diye tabir edilen magazin camiasının pohpohladığı "Duman" isimli müptezel grup haddini aştı." ifadesini kullanan gazete müsveddesi Yeni Akit sözde haberine şu şekilde devam etti:

‘Şahane Bir Şey Yaşamak’ isimli son şarkısında Hz. Adem ve Hz. Havva'ya 'cahil' diyerek Müslümanların değerlerine alenen hakaret eden şarkıcı müsveddesi Sezen Aksu'ya destek vermekle yetinmeyen grup, rezil ifadeler kullandı. Duman, İslam'a karşı olan düşmanlığının salyasını konser verdiği mekanda akıttı.

Duman'ın zehir dolu salyalarından beslenen mekandaki kendini bilmez güruh ise alkışlarla mide bulandıran sözlere akıllarınca destek oldu.

Mide bulandıran müptezelin o rezil sözleri:

"Hz. Adem ile Hz. Havva'ya 'cahil' demiş. Biliyor musunuz, duydunuz mu? E bir cahillik etmişler arkadaşlar ya. Yasak elmayı yemediler mi ya? E bi cahillik etmişler yani. O kadar da olsun ya.""