Abone Ol

Yeliz Parasız Kalınca Pavyonda İş aramış

Bir dönemin popüler isimlerinden şarkıcı Yeliz, abasının ölümünden sonra yaşadığı zor günler yaşadığın açıkladı.

Yeliz Parasız Kalınca Pavyonda İş aramış

Bir dönemin popüler isimlerinden şarkıcı Yeliz, babasının ölümünden sonra yaşadığı zor günler yaşadığını belirterek, "Cenazeden 2 gün sonra sahneye çıkmak zorunda kaldım. Su alacak param kalmayınca pavyonda iş aradım" dedi.

Haberler.com'un YouTube kanalına katılan Yeliz, babasının ölümünden sonra kariyerinde zorluklar yaşadığını kaydederek, şunları söyledi: "Babamı Alzheimer nedeniyle kaybettikten 2 gün sonra sahneye çıkmak zorunda kaldım. Babamın istediği gibi dimdik sahneye çıkarak şarkılarımı söyledim. Cenazede hiç ağlamadım ama sahnede son anonsu yaparken babamdan bahsettim ve katıla katıla ağladım. Duygularımı evimde yaşıyorum ama göstermiyorum. En yakınların dışında o anlarımı göstermem."

"Bursa'da pavyon dışında bir iş buldum"
Ekonomik olarak yaşadığı zor günleri anlatan Yeliz, sözlerine şöyle devam etti: "Dibe vurduğum zamanlar oldu. İşsiz kaldığım için dibinde dibine vurdum ve su alamadığım günler oldu. Müzisyen bir şahsiyetsiz, karaktersiz, ismini bile anmayacağım, besteci bile diyemeyeceğim bir insan yüzünden yapılmış bir işim çöpe gitti.

O işim olmayınca her şey kötü gitmeye başladı. Ardından 1999 depremi vurdu. Onun ardından da işsizlik. O kadar kötü bir döneme girdim ki su alamaz durumdaydım. Anneciğim bana hep su taşırdı. Ceyda diye bir arkadaşım vardı o da market alışverişimi yapardı. Mustafa diye bir arkadaşım vardı zor durumda olduğum için bana pavyonda iş bulmasını istedim. O da bana Bursa'da pavyon dışında bir iş buldu. O iş benim hayatımda dönüm noktam oldu."