Abone Ol

"Yatağıma gel, rol senin!" Magazin dünyasından en ahlaksız teklifler!

Robert Redford ile Demi Moore'un unutulmaz 'Ahlaksız Teklif' filmi ve 'Binbir Gece' dizisinde Şehrazat'a yapılan tek gecelik ilişki teklifi ne yazık ki sık sık günümüzde yaşanıyor.

"Yatağıma gel, rol senin!" Magazin dünyasından en ahlaksız teklifler!

Yakın zamanda genç şarkıcı Murat Dalkılıç böyle bir teklifle karşılaştığını söyledi. Bu ne ilk ne de son, biliyoruz. Yine de yaşanmamasını umud ederek, sizi geçmişe bir yolculuğa çıkarıyoruz... Ahlaksız teklifin işlendiği en kült film olayla aynı taşıyan, Demi Moore ile Robert Redford'un başrolünde oynadığı film.

'Binbir Gece' dizisinde; lösemi hastası çocuğunu ameliyat ettirecek parayı bulmak için 'bir gecelik ilişki' teklifini kabul eden kadının hikayesi anlatılıyordu

2002 yılında Deniz Akkaya tarafından söylendiği iddia edilen "Bir iş adamı bir haftalık aşk karşılığında bana 300 bin dolar teklif etti" sözleri büyük yankı yarattı. İTO eski başkanı Mehmet Yıldırım bu açıklama üzerine "İş adamı ekonomiyi de bilir, piyasa fiyatlarını da, kimseye değerinden fazla para vermez. Bence o hanım iyi bir pazarlamacı değil" demişti. Bu sözler yüzünden ikili arasında uzun bir yargı süreci başladı

10 yıllık eşi Namık Güldeniz ile mutlu olduğu günlerde, aile dostu gibi gördüğü bir iş adamının kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu açıklamıştı.

Çok ünlü bir türkücünün kendisine ahlaksız teklifte bulunduğunu söyleyen Esra-Ceyda kardeşler, "Bize 20 bin TL karşılığında reklam aşkı olmayı teklif etti. 'Bu türkücü hangisiyle aşk yaşıyor? Esra mı, Ceyda mı?' diye reklam yapacaktı. Kabul etmedik" dediler.

Güzel oyuncu İpek Tuzcuoğlu, ahlaksız teklif aldığını itiraf eden isimlerdendi. Tuzcuoğlu, "Başrol yönetmenin yatağından geçer" kuralının her zaman işlediğini ve çok genç yaşlarında kendisinin de böyle bir ahlaksız teklifle karşılaştığını söylemişti

Adını söylemek istemediği ünlü bir modacı, podyuma çıplak çıkmasını teklif etti. Tuğba Karaca bu teklifi kabul etmeyince kadrodan çıkarıldığını iddia etti.

Polemikleri ve şaşırtıcı açıklamalarıyla gündeme gelen Nilay Dorsa'nın en büyük açıklaması, ahlaksız teklif aldığı yönünde yaptığı açıklama olmuştu. Dorsa, "Bir yönetmen film teklifi etti ve 'Seni başrolde oynatmak istiyorum, ancak benimle birlikte olmam lazım' dedi bana. Ben de gerekli cevabı verip onu kovdum" demişti.

Bir dizide başrol teklifi aldığı sırada, çevresindeki birçok meslektaşı söz konusu yapımcının mutlaka ahlaksız teklifte bulanacağını söylediğini iddia etti. Sonra da ekledi: "Yapımcı bölüm başına 10 bin lira teklif etti ancak bir şartı vardı; bunlara sahip olmam için onunla birlikte olacaktım. Kabul etmedim, başrolden oldum."

Kendisini playboy sanan birisi "Gel benimle geceleri takıl, sevgilim gibi davran, karşılığında sana para vereyim" dedi. Para karşılığında bu reklam ilişkisi teklifini reddetti

Ünlü bir iş adamının kendisine açık açık ahlaksız teklifte bulunduğu söyleyen şarkıcı Lerzan Mutlu, "Bana, 'Benimle bir gece birlikte olursan sana 200 bin dolar veririm" dedi. Tabii ki kabul etmedim" demişti.

hürriyet