Abone Ol

Yasemin Kay Allen takipçisine küfür etti

Oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medyada kendisine olumsuz yorum yapan bir takipçisine küfür ederek karşılık verdi. Oyuncunun küfürlü cevabını haklı bulanların yanı sıra tepki gösterenler de oldu.

Yasemin Kay Allen takipçisine küfür etti

İngiliz-Türk vatandaşı olan oyuncu Yasemin Kay Allen, sosyal medyada yaptığı bir hareketle takipçilerini üzdü. Allen, paylaştığı fotoğrafa olumsuz yorum yapan bir sosyal medya kullanıcısına küfür ederek karşılık verdi.

TAKİPÇİSİNE KÜFÜRLÜ CEVAP VERDİ

Çi, 46 Yok Olan ve Muhteşem Yüzyıl gibi projelerde rol olan Yasemin Kay Allen, Instagram hesabından siyah şapkalı bir fotoğrafını paylaştı. Bir takipçisinin "Aşkım kendini kovboy zannediyorsun. Allah'ın izniyle ben tek ayak üstünde at dört nal ile giderim" yorumunu yaptı. Gelen yorumu anlayamadığı için sinirlenen Allen, "Ne diyorsun A.." diyere karşılık verdi.

Yasemin Kay Allen takipçisine küfür etti - Resim: 1

TAKİPÇİLERİNİ İKİYE BÖLDÜ

Oyuncunun yaptığı yoruma anlamadığı kişiye küfür ederek cevap vermesi takipçilerini ikiye böldü. Bazı sosyal medya kullanıcıları "Hanım hanımcık kadını delirttiniz" yorumunu yaparken "Rezillik bir kadının ağzı nasıl bu kadar bozuk olur" yorumunu yaptı.

Yasemin Kay Allen takipçisine küfür etti - Resim: 2