Abone Ol

Yaşar Alptekin'den çift taraflı kitap

35. Kitap ve Kültür Fuarı Beyazıt Meydanı'nda çeşitli etkinliklerle devam ediyor.

Yaşar Alptekin'den çift taraflı kitap

Fuarda eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin ‘Namaz kılmıyorum ama kalbim temiz’,’Cami jandarmaları’ isimli çift taraflı kitabını tanıttı. Alptekin, kitabının bir tarafını gençler, diğer tarafını yaşlılar için yazdığını söyledi.

Kitapseverlerin büyük ilgi gösterdiği 35. Kitap ve Kültür Fuarı'nda, aşırı sıcağa rağmen kitap reyonlarının önünde uzun kuyruklar oluştu, Kitap severler sevdikleri yazarlara aldıkları kitapları imzalatmak için adeta birbirleriyle yarıştı.

Fuar’da eski manken ve oyuncu Yaşar Alptekin çift taraftan oluşan ‘Namaz kılmıyorum ama kalbim temiz’ , ‘Cami jandarmaları’ isimli kitabını tanıttı.

BU KADAR RAĞBET OKUMA ORANININ YÜKSELDİĞİNİ GÖSTERİYOR

Yaşar Alptekin, yoğun sıcağa ve ramazan ayı olmasına rağmen insanların fuara rağbet göstermesini kitap okuma oranının yükseldiğini gösterdiğini belirterek “ Dışarısı çok sıcak olmasına rağmen yoğun bir ilgi ve rağbet var. Bu da kitap okuma oranının yükseldiğini gösteriyor. Ben fuarda ‘Namaz kılmıyorum ama kalbim temiz ve ‘cami jandarmaları’ isimli kitabımı tanıtıyorum. Burada okuyucularla buluşup çok güzel sohbetler ediyoruz. Birbirimize temas ediyoruz. Bu hem yazar için hem okuyucu için çok önemli. Bunların çoğalması ülkemiz için faydalı olacak. Yazın bu sıcakta ve ramazan ayında bu kadar rağbet olması bizi daha da umutlandırıyor. Bu kitabım da inşallah bir şeyler izah edebilmişimdir, okuyanlar bir şeylerden istifade edebilimiştir. Benim amacım bir nebze gördüklerimi, hissettiklerimi insanlara aktarmak” dedi.

5 VKT NMZ TİŞÖRTÜ

Yaşar Alptekin, kitabının çift taraflı olduğunu, bir tarafının gençlere, diğer tarafının da yaşlılar için yazıldığını söyledi. Üzerinde 5 vakit namaz yazan tişörtü tasarladığını belirten Alptekin “ Çok gezdiğim için bir gün bir çocuğun tişörtünün üstünde yabancı dilde küfür yazdığını gördüm. Yanına gidip ‘Sen o...çocuğu musun? ‘ diye sorunca ‘ne demek istiyorsun’ dedi. Küfür yazılı tişörtler giyiyorlar. Madem gençler yazılı şeyler giymeyi seviyor. Bizi anlatan şeyler giysin diye aklıma böyle bir şey geldi. Bende tasarlayıp çıkardım. Gençler giyinecek ise bunu giysinler. Hem tebliğ etmiş olurlar, hem namazı kendilerine hem de insanlara namazı hatırlatmış olurlar” dedi.

Cihan CİHAN