Abone Ol

Yasak Elma dizisinden ilişki haritası! Kim kiminle?

Fox TV'nin sevilen dizisinin karakterleri arasındaki karmaşık durumu özetleyen ilişki haritası paylaşıldı. Yasak Elma ilişki haritası kafası karışan izleyicilerin imdadına yetişecek gibi görünüyor.

Yasak Elma dizisinden ilişki haritası! Kim kiminle?

Oyuncu kadrosunda Şevval Sam, Talat Bulut, Onur Tuna ve Eda Ece gibi sevilen isimlerin yer aldığı dizideki ilişkiler giderek karışıklaşıyor.

Bu karmaşaya dur demek için Yasak Elma Twitter sayfasından "ilişki haritası" yayınlandı!

Yasak Elma'nın ilişki haritası

Alihan'ın intikam için Ender ile evlenirken aslında en başından beri Zeynep'e aşık olması dizideki tek karışıklık olsa, baş edilebilirdi belki. Ama Yıldız'ın Halit ile Kemal arasında kalması, Halit'in ilişkileri, Zehra'nın değişken tavırları da işleri giderek karıştırıyor...

İlişkiler sadece gönül meseleleri ile de sınırlı kalmıyor çünkü dizide herkes birbiri ile bir şekilde tanıdık ya da akraba... Hal böyle olunca da izleyiciler giderek büyüyen bir ilişki karmaşasını izliyorlar...

Yasak Elma dizisinden ilişki haritası! Kim kiminle? - Resim: 1

Pazartesi akşamlarının en çok sevilen dizilerinden birisi olan Yasak Elma'daki bu karışıklığı engellemek için bir ilişki haritası paylaşıldı.

Dizinin sosyal medya hesabı Twitter üzerinden paylaşılan Yasak Elma ilişki haritası, takipçilerin bir kısmı tarafından oldukça beğenildi.

Bir grup takipçi de Alihan ile Zeynep arasındaki ilişkinin "aşk" olarak gösterilmesine tepki göstererek, artık ortada bahsedilecek bir aşkın kalmadığından şikayetçi oldu.