Abone Ol

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

74. bölümü ile sevenleriyle buluşan Yasak Elma'da heyecan yine doruktaydı. Yasak Elma yayınlanan bölümde Yıldız, Kerim’in yeni CEO olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken Kerim hakkındaki gerçeği öğrenip ondan uzak kalmak için çaba sarf etmeye başladı.

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Halit ise Yıldız'ı geri kazanma peşine düştü. Dizinin takipçileri yeni bölüm fragmanı için aramalara başladı. Yasak Elma 75. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Yasak Elma 75. bölüm fragmanı yayınlandığında buradan izleyebilirsiniz.

Yasak Elma 74. bölümde; Yıldız, Kerim’in yeni CEO olduğunu öğrenmenin şaşkınlığını yaşarken onun Şahika tarafından işe alındığını öğrenip ondan uzak kalmaya çalışır. Ender Şahika’nın yaptığı hain planı anlar ve hayatlarından çıkarmak için elinden geleni yapar. Ancak Şahika’nın kendini kurtarmak için ettiği teklif ona cazip gelecektir. Halit ise Yıldız’ı geri kazanmak için elinden geleni yapmaya kararlıdır ama Yıldız’ın kafası çoktan karışmıştır.

Yasak Elma 74. bölümde; Şahika yeni gelen Ceo’yu beğenmesi, yeni gelen Ceo'nun ise Yıldız’ı beğenmesi bunun üzerine de Halit'in Yıldız’ı geri kazanmak istemesi ortalığın karışmasına sebep olacak. Ender de bu karışıklıktan faydalanmak için yemek organize etmeye karar verir.

Halit'ten beklenen atak geldi

Şahika yalıyı satın almaya geldiğinde hiç beklemediği bir sürprizle karşılaşır.

Yasak Elma 75. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

YASAK ELMA 74. BÖLÜM FRAGMANI