Abone Ol

Yasak Elma 19.bölüm fragmanı: Halit ve Ender ilişkisi mi başlayacak?

Yasak Elma 18.bölümde; Yıldız ve Halit ilişkisi, karşılarına çıkan aşılması zor engellerle çıkmaza doğru sürüklendi. Yasak Elma son bölümde; Alihan ve Zeynep ilişkisinin herkesin içinde ulu orta ifşa edilmesi ortalığı tozu dumana kattı.

Yasak Elma 19.bölüm fragmanı: Halit ve Ender ilişkisi mi başlayacak?

Yasak Elma yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Yasak Elma 18. son bölümü ile seyirci karşısına çıktı. 17. son bölümde; Yıldız'ın Zeynep ile Alihan öpüşmesi yüzünden Halit ile araları açılıyor.

Ender Halit'i elde etme amacına adım adım yaklaşıyor. Ayrıca Kemal de Yıldız'a yaklaşıyor. Yıldız, Defne yüzünden çıldırıyor ve Halit'te yanındayken Defne'den hesap soruyor.

Defne de boş durmayıp Yıldız'ın o kadar da masum olmadığını söylüyor.

Yasak Elma 19. bölüm fragmanı

YASAK ELMA 18. BÖLÜMDE NELER OLDU? SON BÖLÜM ÖZETİ…

Halit, Ender'i kıskanıp onunla bir gece geçirmiştir. Yıldız'ın hiçbir şeyden haberi yoktur. Yıldız, Halit'i ikna turlarına başlar ama Halit kafasının karışık olduğunu söyleyerek onu geçiştirir

Alihan ile Zeynep'in öpüşme olayı salonda buz kestirir. Zehra ile Ender tahmin edileceği gibi bu durumdan çok mutludur.  Ender, Halit'in böyle şeylerden çok rahatsız olacağını söyler. Zeynep oradan çıkıp gider, Cem peşinden gider ama onu durduramaz. Alihan ile Cem karşı karşıya gelirler.