Abone Ol

Yasak aşk cinayeti! Arkadaşının karısıyla ilişkiye girdi ve...

Tarsus İlçesi’nde özel güvenlik görevlisi 46 yaşındaki Abdullah Yırtan cinayetinin altından ’gizli aşk’ iddiası çıktı. Yırtan’ın eşi 1 çocuk annesi 39 yaşındaki Vildan Yırtan ile aşk yaşadığı öne sürülen 41 yaşındaki Musa Sezer tutuklandı.

Yasak aşk cinayeti! Arkadaşının karısıyla ilişkiye girdi ve...

Meşelik Mahallesi’ndeki Kadıncık Irmağı üzerinde bulunan Kadıncık-1 Hidroelektrik Santrali’nde çalışan güvenlik görevlisi Abdullah Yırtan,  23 Ocak’ta tabancayla öldürüldü.  İl JandarmaKomutanı Albay Ömer Uyan’ın talimatı ileMersin’den oluşturulan özel ekip, TarsusJandarma Komutanlığı’na bağlı ekiplerle birlikte cinayetin üzerindeki sır perdesini aralamak için çalışma başlattı. Ekiplerin yaptığı teknik ve fiziki takip sonucu Abdullah Yırtan’ın eşi Vildan Yırtan ile çok samimi arkadaşı olan ve aynı şirkette servis şoförü olarak çalışan Musa Sezer’in cinayet günü ve öncesi çok sayı da telefon görüşmesi yaptığı saptandı. Ayrıca Musa Sezer’in telefonunun olayın meydana geldiği saatler içinde kapalı olduğu ve işlenen cinayetin ardından açılarak  Vildan Yırtan ile çok kısa süreli bir görüşme yapıldığı belirlendi.

Yasak aşk cinayeti! Arkadaşının karısıyla ilişkiye girdi ve... - Resim: 1

BİRLİKTE TATİL YAPMIŞLAR

Musa Sezer’in, Abdullah Yırtan’ın cenazesinin defin işleriyle bizzat ilgilendiği, taziyeler sırasında da sürekli ailenin yanından olduğu saptandı. Vildan Yırtan’ın ayrıca 27 Ocak’ta kişisel Facebooksayfasında ise, ’Rahmetli eşim Abdullah Yırtan’ın cuma günü akşam saat 17.00’da 7’inci yemeği yapılacaktır. Eşe dosta duyurulur" paylaşımda bulunduğu belirlendi.

Yasak aşk cinayeti! Arkadaşının karısıyla ilişkiye girdi ve... - Resim: 2

Evli ve 2 çocuk babası olan Musa Sezer ile Abdullah Yırtan’ın yedikleri içtiklerinin ayrı gitmediği, ailecek birlikte tatile çıktıkları da sosyal paylaşım sitesindeki fotoğraflarından anlaşıldı.

TÜM KIYAFETLERİNİ YAKTI

Jandarmanın özel ekibi, elde edilen bilgiler doğrultusunda Musa Sezer’in merkeze bağlı Yalamık Mahallesi’ndeki tavuk çiftliğine operasyon düzenledi. Cinayetle ilgili sorgulanan Sezer, kuşkulu hareketleri ile dikkat çekince işyerindeki güvenlik kamerası görüntüleri incelemeye alındı. Yapılan incelemede Sezer’in, cinayetten hemen sonra gelip tüm kıyafetlerini yaktığı ve yanında getirdiği başka kıyafetleri giydiği görüntülerine ulaşıldı. El konulan güvenlik kamera görüntülerinden sonra Musa Sezer ve gizli aşk yaşadığı ileri sürülen Vildan Yırtan gözaltına alındı.

SUSMA HAKLARINI KULLANDILAR

Jandarmada yapılan sorgulamada ise Musa Sezer susma hakkını kullandı. Sezer’in, ’Kıyafetlerini neden yaktın?’ sorusuna, "Eski oldukları için yaktım" diye cevap verdiği öğrenildi.

Vildan Yırtan ise Musa Sezer ile aralarında gönül ilişkileri olduğunu ancak cinsel birlikteliklerinin olmadığını ileri sürdü.

Olayda kullanılan suç aleti tabancanın bulunması için çalışmalar sürerken cinayetle ilgili sorulara susma haklarında kullanarak yanıt vermeyen Musa Sezer ile Vildan Yırtan sevk edildikleri nöbetçi mahkemece tutuklandı.