Abone Ol

Yargı'nın Pars Savcısı Neden Diziden Ayrıldı?

Mehmet Yılmaz Ak, Yargı dizisindeki savcı Pars rolü ile oldukça seviliyor. Savcı Pars'ın ikonik hareketleri izleyiciyi de oldukça güldürüyor. Önce dizinin yapım şirketinden sonra da Mehmet Yılmaz Ak'tan ayrılık iddialarına ilişkin açıklama geldi.

Yargı'nın Pars Savcısı Neden Diziden Ayrıldı?

Yargı dizisi, çalkantılı haberler ile konuşulmaya devam ediyor. Savcı Pars'ın diziden ayrılacağı haberi magazin gündeminde bomba etkisi yaratmıştı. Yapım şirketinden oyuncunun, sağlık sorunları nedeniyle ayrıldığı açıklansa da Mehmet Yılmaz Ak, ayrılık haberini farklı nedenlerden dolayı aldığını duyurdu. Ayrıca başarılı oyuncu, dizinin senaristi Sema Ergenekon'u da Instagram'da takipten çıktı.

Dizinin senaristi ve aynı zamanda Eren Komiser Uğur Aslan'ın eşi olan Sema Ergenekon'u Ay Yapım, Mehmet Yılmaz Ak'ın ayrılığını doğruladı ve bir bildiri yayınladı. Bildiride "Yargı dizimizin oyuncularından Mehmet Yılmaz Ak, yaşadığı sağlık probleminin çalışmasına mani olduğunu belgeleyen uzman doktor raporunu yapım şirketimize sunmuş ve projemizden kendi isteğiyle ayrılmıştır. Yargı hız kesmeyen hikâyesiyle izleyicisiyle buluşmaya devam edecek" ifadelerine yer verdi.