Abone Ol

X Factor jürisinde sürpriz ayrılık!

Kanal D'de başlayacak olan X Factor Starı Işığı müzik yarışmasının sunucusu belli oldu.

X Factor jürisinde sürpriz ayrılık!

Fatih Harbiye dizisinin başrol oyuncusu Kadir Doğulu
X Factor'un sunucusu oldu.

JÜRİ DE SÜRPRİZ AYRILIK

Mustafa Ceceli, Kanal D ekranlarından yayınlanacak olan X Factor dizisinde jüri üyesi olarak yer almayacağını açıkladı. Ceceli, "Program değişikliğim sebebiyle malesef X-Factor 'de bu sezon sizlerle olamayacağım. Kıymetli ekip ve Medyapım'a teşekkürler ve başarılar" dedi.

4 JÜRİ ÜYESİ AÇIKLANDI

Pek çok ismin dünya çapında şöhrete kavuşmasını sağlayan ve Türkiye'de Kanal D'de yayınlanacak olan 'yeni jenerasyon şarkı yarışması' X Factor Türkiye'nin ilk juri üyesi şarkıcı Gülşen olmuştu. X Factor yarışmasının 3 jüri üyesi daha belli oldu. Mazhar Alanson, Mustafa Ceceli ve Kalan Müzik’in sahibi Hasan Saltık “X Factor”de Gülşen’le birlikte jüri üyeliği yapacak diğer isimler...

Dünyada İngiltere ve Amerika başta olmak üzere 20'ye yakın ülkede yayınlanan şarkı yarışmasının elemeleri başladı.

Önümüzdeki günlerde Kanal D'de yayınlanacak olan yarışmanın Türkiye'nin çeşitli illerinde gerçekleşen elemelerinde yarışmacıları tek tek dinleyen Med Yapım Genel Müdürü Armağan Çağlayan, "Med Yapım yarışmayı Türkiyeye getirdi. Türk televizyon tarihinde bir ilke imza atmaya hazırlanıyoruz. X Factor Türkiye, şimdiye kadar verilen tüm ödüllerin üzerinde, en büyük para ödüllü yarışma olacak. Yarışmanın birincisi tam 2 milyon lira kazanacak. X Factor- Star Işığı verdiği ödül kadar juri koltuğuna oturacak isimleriylede çok konuşulacak. Anlaştığımız ilk juri üyemiz Gülşen" dedi.
SEÇMELER BİNLERCE KİŞİNİN ÖNÜNDE YAPILACAK
'X Factor'ün konusunda uzman 4 kişilik jürisi, Türkiye’nin dört bir yanından gelecek olan yarışmacı adaylarını binlerce kişinin önünde dinleyecek ve star ışığı olan 12 yarışmacıyı seçecek. Yarışmacılar 'X Factor'e ister tek başlarına isterlerse de gruplarıyla katılarak performanslarını sergileyebilecek.

'X Factor'ün jüri üyeleri, yarışmada sadece jüri üyeliği değil aynı zamanda mentörlük görevini de üstlenecek. Yani her bir jüri üyesi yarışmacıların performansından kıyafetlerine kadar sorumlu olacak.  Finallerde 12 yetenekli yarışmacı; şarkılarını stüdyoda orkestra eşliğinde söyleyecek ve her şarkıdan sonra jüri değerlendirmesini yapacak. Kimin programa veda edeceği ise SMS’ler sonucunda belirlenecek. Her bölümde en az SMS alan yarışmacı programa veda edecek. Programın finalinde ise yeni bir 'star' doğacak.