Abone Ol

Volvo'nun Türkiye yaptı reklamı İsveç’te billboardları süslüyor

Volvo’nun “İnsanlar yaptı” reklamının bir parçası olan “Made by Turkey” reklamı İsveç’te de billboardlarda yerini aldı.

Volvo'nun Türkiye reklamı İsveç’te olay oldu

İsveçli otomobil üreticisi Volvo, XC60 model aracını bünyesindeki yabancı kökenli çalışanların ülkesinden karelerle tanıtıyor. “İnsanlar yaptı” (VOLVO – Made by People ) ismini taşıyan reklam kampanyasında Türkiye’den de İstanbul Ortaköy Camii önünden çekilen ve üzerinde “Made by Turkey – Volvo XC60 – Made by Ahmet Eren” yazan reklama da yer verildi.

Ahmet Eren, Volvo'da çarpmayı engelleyen akıllı sistemler üzerinde çalışıyor.

Volvo'nun Türkiye yaptı reklamı İsveç’te billboardları süslüyor - Resim: 1

"BÜYÜK BEYİNLER AYNI DÜŞÜNMÜYOR"

Reklam tanıtımında, büyük beyinlerin aynı düşünmediğine vurgu yapan Volvo şu ifadelere yer veriyor: “En iyi arabayı kim yapıyor? Almanlar mı? İtalyanlar mı? İsveçliler mi? Koreliler mi? Veya Amerikalılar mı? Doğrusu hiçbirisi değil. Hepsi. Hep birlikte. 50’li yıllardan bu yana araçlarımızı geliştirsinler ve yapsınlar diye dünya genelinden Göteborg’daki merkezimize insanlar davet ediyoruz. Çünkü biliyoruz ki bu daha güçlü ve daha yapar. Çeşitlilik yaratıcılığı harekete geçirir. İnnovasyona sürükler. Müşterilerimiz için daha güvenli ve daha akıllı araçlar geliştirmemiz için çeşitliğe ihtiyaç var. Kimin en iyi araç ürettiğini merak ettiyseniz artık biliyorsunuz: insanlar.”

İBRAHİMOVİÇ OYNAMIŞTI

Volvo'nun "Made by Sweden" kampanyasında reklam filmi için İsveçli futbolcu Zlatan İbrahimoviç, kamera karşısına geçmişti. İbrahimoviç'in egzersiz yaptığı, ava çıktığı ve dondurucu soğukta denize girdiği reklam için 1,5 milyon Euro aldığı iddia ediliyor. CİHAN