Abone Ol

Vogue Hotel Supreme Bodrum'dan Otizmli Çocuklara Tatil Hediyesi

Vogue Hotel Supreme Bodrum, Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı'na (TODEV) destek verdi. Daha önce hiç tatile çıkma fırsatı bulamayan otizmli çocukların sevinci görülmeye değerdi.

Vogue Hotel Supreme Bodrum'dan Otizmli Çocuklara Tatil Hediyesi

Bazı oteller tarafından kabul görmüyorlardı, bazılarının da ailesi tatili karşılayamıyordu... Vogue Hotel Supreme Bodrum, otizmli çocuklara kapılarını sonuna kadar açtı. Hiç tatile gidememiş otizmli çocuklara hediye tatil keyfi yaşattı.

Bir Nefes Projesi

Otistik çocuklar, diğer çocuklarla aynı olsa da onların özel ilgiye ihtiyaçları var. Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı bu anlamda otistik çocukları olan ailelerin hep yanında...

Otistik çocukların tatil yapması çok da kolay olmuyor. Bazı oteller bu aileleri kabul etmiyor, bazı ailelerin ise tatile gücü yetmiyor.

Türkiye Otistiklere Destek ve Eğitim Vakfı (TODEV) "Bir Nefes Projesi"ni hazırladı.

120 kişi olan 30 aileye 1 haftalık tatil hediye etti

Vogue Hotel Supreme Bodrum da otistik çocuklar için kolları sıvadı. Bir hafta boyunca Vogue Hotel Supreme Bodrum'da tatil yapan toplam 120 kişi olan 30 aile bu güzel hediye karşısında teşekür etti.

Otizmli çocuklara sürpriz tatille de kalmadı. Kuyucakta hayırsever iş adam bize TODEV'e merkez bağışladı. Aynı zamanda da boşanmış otizmli çocuğa sahip annelere maddi yardımda buluncak.