Abone Ol

Veyis Ateş'in Ardından Sevilay Yılman'ın Evinin Fiyatı Gündem Oldu!

Sedat Peker'in işaret ettiği Veyis Ateş'in ardından mal varlığı iddialarıyla gündeme gelen Habertürk yazarı Sevilay Yılman’ın oturduğu ev sosyal medyada gündem oldu.

Veyis Ateş'in Ardından Sevilay Yılman'ın Evinin Fiyatı Gündem Oldu!

Sedat Peker'in işaret ettiği Veyis Ateş'in ardından mal varlığı iddialarıyla gündeme gelen Habertürk yazarı Sevilay Yılman’ın nerede oturduğunu kendi sosyal medya hesabından paylaştı.

Yılman evinin açık unuttuğu penceresinden çıkan kedisinin itfaiye ekipleri tarafından kurtarıldığı o anları twitter hesabından paylaştı.

HIÇKIRIKLARA BOĞULDU, BÜYÜK SEVİNÇ YAŞADI

Yılmaz kedisinin kurtarılmasının ardından büyük sevinç yaşadı ve hıçkırıklara boğuldu. Paylaşımda, İstanbul İtfaiyesi'ne teşekkür eden Yılman, "Mucize yaşadık bugün. Kedimiz dün saat 19.00'dan sonra açık unuttuğumuz camdan çıkmış ve tüm aramalarımıza rağmen bulamamıştık. En sonunda İstanbul Büyükşehir Belediyesi İtfaiye’yi aradım. Allah’a şükürler olsun. Kahraman itfaiye erlerine minnettarız. Allah razı olsun" ifadelerini kullandı.

Veyis Ateş'in Ardından Sevilay Yılman'ın Evinin Fiyatı Gündem Oldu! - Resim: 1

“BİRAZ ÜRKMÜŞ VE BİTKİN DÜŞMÜŞ”

Kedisinin bir fotoğrafını paylaşan Yılman, "Biraz ürkmüş ve bitkin düşmüş. Ama çok şükür iyi. İtfaiyeci amcalarına teşekkür ediyor #moca Onlar olmasaydı bu resim olamazdı. İnşallah ders olmuştur da bi daha böyle bir yaramazlığa kalkışmaz" ifadelerini kullandı.

NEREDE OTURDUĞU ORTAYA ÇIKTI

Yeniçağ'da yer alan habere göre, mal varlığı iddialarıyla gündeme gelen Yılman’ın bu paylaşımının ardından nerede oturduğu da oturduğu da ortaya çıkmış oldu.

Yılman’ın Taksim Meydanı’na çok yakın mesafede bulunan ‘Taksim 360’ projesindeki evin internetteki değeri 1 milyon 650 bin dolar (Yaklaşık 13 milyon 711 lira) yani eski parayla 13 Trilyon 711 milyon lira.

Veyis Ateş'in Ardından Sevilay Yılman'ın Evinin Fiyatı Gündem Oldu! - Resim: 2

Veyis Ateş'in Ardından Sevilay Yılman'ın Evinin Fiyatı Gündem Oldu! - Resim: 3