Abone Ol

Vapurda Çay Simit Sohbet 150 bölümü devirdi

Ünlü isimleri Şehir Hatları vapurlarında yolcularla buluşturan sohbet programı Vapurda Çay Simit Sohbet 150.bölümünü kutladı. 

Vapurda Çay Simit Sohbet 150 bölümü devirdi

Her Cumartesi TRT Türk ekranlarında yayınlanan programın bu haftaki özel konuğu Bülent Serttaş.  Kadıköy- Karaköy hattında simit yer, çay içerken ünlülerle yapılan bu sohbete yolcular da katılıyor.

Vapurda Çay Simit Sohbet daha önce Haldun Dormen, Zafer Ergin, Hülya Koçyiğit, Burhan Öcal, Asuman Dabak, Canan Ergüder, Kadir Çöpdemir, Gökhan Türkmen, Levent Yüksel gibi birbirinden ünlü isimleri de yolcularla buluşturmuştu.

Bir İbrahim Tatlıses bir benmişim.

Kendi sahnemde bizzat Bülent Ersoy’dan duydum bu lafı. ‘Türkiye’de iki kişi tanıdım mikrofon kullanabilen. Bir İbrahim Tatlıses bir sen varsın.’ dedi.

“Bir gün benim peşimden koşacaksınız “ demiştim.

Rahmetli Hilmi Topaloğlu ile Unkapanı’nda gezmedik, girmedik dükkan bırakmadık. Bana tepeden tırnağa bakıp , sende şekil yok, tip yok,  kaset yapmayacağız dediler. Bir kişi bile beni dinlemedi. Ama içimden dedim ki; ‘gün olacak hepiniz benim peşimden koşacaksınız.’

İşe bir çay parasıyla başladım.

Ortanca abim beni ilk defa gazinoya götürdüğünde daha yaşım tutmuyordu. Bana uzun hava söylettiler. O zamanlar çay parasına başladık işe. Aslında hatırı sayılır bir yömyeydi ama o gün bize böyle bir çay parası gibi geldi. Ben de hep yemek parası hakketmek için çalıştım.

Çocukken ben de elimde tarakla aynı karşısında şarkı söylerdim.

Tarağı mikrofon olarak kullanır hareketler yapardım. O zamanlar 6 yaşındaydım. İlk sahneye çıktığımda ise 5.

Askere gidemedim.

Ben aslında subay olmak istiyordum. Rahmetli annem de ‘oğlum sen subay ol’ derdi. Ama maalesef kilodan dolayı olamadık.