Abone Ol

Vajina sıvısıyla bira yapacaklar!

Şu güne kadar alkollü içecekler arasında en fazla çeşidi çıkanlardan biri olan bira, yabancı bir markanın ortaya attığı bir fikirle yeni bir boyuta taşınıyor.

Vajina sıvısıyla bira yapacaklar!

Söz konusu firmanın ilk ürünü olacak olan söz konusu birayı özel yapan şey, vajina sıvısı ile elde edilecek olması!

Başta bir 1 Nisan şakası gibi gözükse de, markalaşma çalışmasını tamamlamış bir yabancı alkollü içecek firması, vajinadaki bakterilerden yüksek mikrobiyoloji teknolojisini kullanarak bira mayası elde etmeyi ve bu şekilde yapacakları içeceği tüm dünyaya pazarlamayı hedefliyor. Reklam çalışmaları için Çek model Alexandra Brendlova ile anlaşan firma, ARGE çalışmalarını finanse etmek için bir bağış kampanyası bile başlattı. 16.000'den fazla ürün üretebilmek için 150.000 dolarlık bir bağış toplamayı hedefleyen firma şimdiye kadar ancak 450 dolara yakın bir miktarı internet kullanıcılarından koparmayı başardı. Söz konusu ürünü; "Bir kadını bütün yönleriyle tattığınızı, hissettiğinizi düşünün. Böyle bir birayı içmek için kaç para verirdiniz?" sorusuyla pazarlamaya çalışıyor. Firmanın sosyal medyada büyük yankı uyandıran bu ürünü piyasaya ne zaman süreceği merak edilirken, şimdiye kadar bağış kampanyasına yeterli ilgi göremedikleri için projeyi iptal ederek bir "trol çalışması" olarak lanse edebilecekleri de konuşuluyor.

Vajina sıvısıyla bira yapacaklar! - Resim: 1

Biranın mayası için vajinada bulunan laktik asit bakterilerinden faydalanacaklarını belirten firma ürüne özel şişe ve bardakların örneklerini de internet sitelerinde sergiliyor.