Abone Ol

Uyuyor numarası yapıp yanındaki kadını taciz etti!

Tüm kadınlar karanlıkta kalmıyor ve bu sapıkların istediklerini yapmalarına izin vermiyor, onlara karşı savaşıyor. Tıpkı uyuma taklidi yaparak kalçasına dokunan bu adamı dava eden Tayvan'da yaşayan Kimibu gibi.

Uyuyor numarası yapıp yanındaki kadını taciz etti!

Olay şöyle gelişti... Kimibu isimli kadın hızlı trende Taipei’ye seyahat ediyordu. Kısa bir etek giymişti ve oturduktan sonra bacaklarını şalla örtmüştü. Sonra, aniden yanında uyuma taklidi yapan adamın bacağını okşadığını fark etti ve hemen kanıt olarak fotoğrafını çekti.

Uyuyor numarası yapıp yanındaki kadını taciz etti! - Resim: 1

KAÇARAK UZAKLAŞTI

Sapık, fotoğrafının çekildiğini fark ettiğinde hemen eşyalarını topladı ve treni terk etti. Taipei’ye varır varmaz kendisini taciz ettiğini ileri sürdüğü adamı polise şikâyet eden genç kadın kanıtları da teslim etti.

Uyuyor numarası yapıp yanındaki kadını taciz etti! - Resim: 2

YANINA OTURMAK İÇİN KOLTUĞUNU DEĞİŞTİRDİ

Polis kendi yerinde oturmayan adamın kimliğini belirlemekte zorlansa da en sonunda başardı. 26 yaşındaki yüksek lisans öğrencisi  Liao’nun bilinçli olarak genç kadını taciz etmek için koltuğunu değiştirdiği belirlendi. Genç kadın ise ilerleyen zamanlarda olayı mahkemeye taşıdı. Savcı, davayı gözden geçirdi ve yeterli delil olduğuna karar verip dava açılabileceğini söyledi.