Abone Ol

Usta Oyuncu Cezmi Baskın Yargı Dizisine Katıldı

Oyuncu Cezmi Baskın, Kanal D'de her pazar yayınlanan, başrollerini Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu'nun paylaştığı Yargı dizisinin kadrosuna transfer oldu. Baskın, dizide 'Merdan Kaya' karakterine hayat verecek.

Usta Oyuncu Cezmi Baskın Yargı Dizisine Katıldı

Kanal D’nin, her pazar akşamı yeni bölümü ile ekrana gelen, Pınar Deniz ve Kaan Urgancıoğlu’nun başrollerinde yer aldığı dizisi Yargı’ya usta oyuncu Cezmi Baskın dahil oldu.

Oyuncu Cezmi Baskın, dizinin yayınlanan 6’ıncı bölümünde ilk kez izleyicisi karşısına çıktı. Usta oyuncu, dizide Merdan Kaya karakterine hayat verecek.

Zamanın 'kabadayıları' ve ardı sıra mafya dünyasıyla yakın ilişkilerde bulunmuş bir kişi olan Merdan Kaya, İstanbul’da ne olsa kim ne yapsa hepsini bilen bir karakter olarak izleyicilerin karşısına çıkıyor. Merdan Kaya, eskilerden olması sebebiyle çevresinden büyük hürmet görüyor.

Sema Ergenekon’un kaleminin Ali Bilgin’in rejisiyle buluştuğu ‘Yargı’nın kadrosunda Kaan Urgancıoğlu ve Pınar Deniz ile beraber Hüseyin Avni Danyal, Uğur Polat, Cezmi Baskın, Mehmet Yılmaz Ak, Ali Seçkiner Alıcı, Arda Anarat, Ece Yüksel, Zeyno Eracar, Uğur Aslan, Onur Durmaz, Nilgün Türksever, Başak Gümülcinelioğlu, Pınar Çağlar Gençtürk, Onur Özaydın, Özlem Çakar Yalçınkaya, Zeynep Atılgan ve Beren Nur Karadiş yer alıyor.