Abone Ol

Ünlülerin sızdırılan fotoğrafları, sanat galerisinde sergileniyor

Jennifer Lawrance ve Kate Upton’ın da aralarında bulunduğu Hollywood ünlülerinin sızdırılan fotoğrafları, ABD’nin Los Angeles kentinde düzenlenen bir sanat galerisinde sergilenecek.

Ünlülerin sızdırılan fotoğrafları, sanat galerisinde sergileniyor

Fotoğraflar hem Cory Allen Contemporary Art (CACA) adlı sergide yer alan ‘ Fear Google‘ (Google’dan korkun) konseptiyle yer bulacak; hem de XVALA adlı sanatçının Florida’daki ‘ No Delete ‘ (Silinmez) adlı sergisinde gösterilecek.

Hepimiz kullanıldık

Sanatçının tanıtım danışmanı Cory Allen, XVALA’nın bu projesinin dijital dünyada mahremiyet tartışmalarını güçlendirecek bir yaklaşım olduğunu belirtti. Allen “Bu sergi bugün kim olduğumuzun yansıması. Hepimiz bir şekilde (internette) ‘kullanıcı’ oldu ama sonunda hepimiz ‘kullanıldık’” ifadelerini kullandı.

Mahremiyet kimsenin umurunda değil

XVALA ise sergisini “Şimdilerde herkes, herkesle ilgili her şeyi bilmek istiyor. Mahremiyet artık kimsenin umrunda değil” sözleriyle tanıttı. Sanatçının sergisi sızdırılan son fotoğrafların yanı sıra mahremiyet ve gizlilik kuralları hiçe sayılarak ünlülerin son yedi yıldır internete ve medyaya yansıyan karelerinden ulaşıyor.