Abone Ol

Ünlülerin seks itirafları!

Gösteri dünyasının bazı ünlüleri sevgilileri ya da eşleriyle en özel anlarını yaşadıkları yatak odalarında olup bitenleri bile paylaşabiliyor bazen.

Ünlülerin seks itirafları!

İşte bazı Hollywood ünlülerinin seks itirafları..

Cher ve Tom Cruise 1980'li yılların başında aşk yaşamıştı. Cher uzun zaman sonra katıldığı bir TV programında Cruise hakkında "Hayatıma giren erkekleri sıralarsam Tom Cruise ilk beş içinde yer alır. Harika bir adamdı. Tom için deliriyordum" demişti.

Angelina Jolie de Brad Pitt ile sürdürdüğü yatak odası hayatına ilişkin sasimi açıklamalar yapmıştı 2008 yılında. Jolie, ikiz bebekleri Knox ve Vivienne'e hamileyken yaptğı açıklamada "Hamilelik seks hayatınızı canlandıran bir durum. Sizi daha yaratıcı olmaya zorluyor ve bu sayede de çok eğleniyorsunuz" diye konuşmuştu Jolie.

Cameron Diaz ilerleyen yaşına rağmen hala genç görünmesinin nedenini "Sanırım bol egzersiz yapmak, sağlıklı beslenmek, bol bol su içip gülmek ve elbette çok seks yapmak" olarak açıklamıştı.

Robert Downey Jr ise cinsel mutluluğunun sırrını "arka arkaya kendimi tatmin etmek" diye anlatmıştı.

Ünlü şarkıcı John Mayer, Playboy dergisine verdiği röportajda yaklaşık bir yıl süreyle birlikte olduğu Simpson'ın "yatak odasında bir napalm bombası gibi olduğunu" söylemişti.

Mayer "Jessica, seksüel bir napalm gibiydi" diye konuştu. John Meyer, eski sevgilisinin bir çeşit "uyuşturucu" gibi olduğunu da söyleyerek sözlerini şöyle sürdürdü:

"Ve eğer fazla kullanırsanız uyuşturucular çok da iyi değildir. Evet, Jessica benim için kokain gibi bir şeydi. Siz hiç yeryüzünde 'hayatta hiçbir şey yapmayayım sadece sevişeyim' diyen bir insan gördünüz mü."

George Clooney, 2011 yılında Rolling Stone dergisine yaptığı açıklamada ilk cinsel birlikteliğini 16 yaşındayken yaşadığını itiraf etti. Yakında Amal Alamuddin ile evlenecek olan Clooney ilk orgazmını ise ondan çok önce bisiklete binerken yaşadığını söylemişti.

Bir hayaletle seks yaptığını açıklayan Kesha, "Onun adını bilmiyorum ama böyle şeylere açığım" demişti.

Nick Cannon, Mariah Carey ile yatak odasına gittiklerinde onun şarkılarını dinlediklerini söylemişti. Cannon iki yıl önce verdiği röportajda "Eğer karım yanımda yoksa yine onun şarkılarını dinlerim" demişti.

Beyonce de korktuğu zaman "Make Love to Me" adlı şarkıyı dinleyip kocası Jay Z ile sevişmesi gerektiğini söylemişti.

Kısa bir süre önce anne olan güzel oyuncu Olivia Wilde ise nişanlısıJason Sudeikis ile "Kenyalı maraton koşucuları gibi seviştiklerini" söylemişti.

(Hürriyet)