Abone Ol

Ünlülerin Çok Konuşulan Fotoğrafları

Çok konuşulan fotoğraflar arasında Şeyma Subaşı’nın sahte hikayesi de vardı. Sık sık başkalarının fotoğraflarını paylaşan Subaşı’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımın da başkasına ait olduğu ortaya çıktı.

Ünlülerin Çok Konuşulan Fotoğrafları

Salgınla mücadele sürecinde Ünlü fotoğrafları paylaşılmaya devam ediliyor. Ünlüler sosyal medya hesaplarından yaşadıkları her anı paylaşıyor ve aldıkları yorumlarla gündemde kalıyor. Son günlerde yaptığı bir paylaşım ile gündeme oturan Murat Övüç, oğluna arsa aldığını iddia etmiş ve takipçileri ile tapuyu paylaşmıştı. Video kaydından tapuyu inceleyen takipçiler tapunun Murat Övüç’e ait olmadığını fark etti. Bunun üzerine gelen yorumlar ardından ünlü fenomen paylaşımını kaldırdı.

Çok konuşulan fotoğraflar arasında Şeyma Subaşı’nın sahte hikayesi de vardı. Sık sık başkalarının fotoğraflarını paylaşan Subaşı’nın geçtiğimiz günlerde yaptığı paylaşımın da başkasına ait olduğu ortaya çıktı. 

Recep İvedik Filminde Oynadığı için Pişman Mı Oldu?

Ünlüler dünyasından Dizi Videoları gelmeye devam ediyor. Karantina sürecini evde geçiren ünlüler sosyal medya paylaşımları ile gündemde kalmaya devam ediyor. Bu süreçte evlerinde Instagram üzerinden açıklamalar yapan ünlüler gündeme gelmişti. Sıla, Instagram üzerinden canlı yayınlar yapmış ve Yalın da canlı yayınlara dahil olarak konser vermişti. Ünlülerin Instagram canlı yayınlarında yaşanan gelişmelerden biri de itiraflarda bulunmaları oldu. Zeynep Çamcı, Recep İvedik filminde oynamış ve filmin kahramanı Recep İvedik’in yanında kalarak motivasyon veren bir kızın hayatını canlandırmıştı. Film sonrasında ilk kez açıklama yapan Zeynep Çamcı, İnstagram canlı yayınında itirafta bulundu. Recep İvedik filminde oynadığı için dizi ve film görüşmelerinin olumsuz sonuçlandığı açıklandı. 

Ebru Şallı’dan Gelen Fotoğraflar Hüzne Boğdu 

Haber365 sitesinde bulabileceğiniz ünlü haberleri ve paylaşımları ile ünlülerin karantina süreçlerini yakından takip edebilirsiniz. Tüm haberlerin detaylarını Magazin Haberleri adresinden öğrenebilirsiniz. Salgınla mücadele edilen günlerde ünlülerden gelen paylaşımlar hem güldürdü hem de hüzne boğdu. Geçtiğimiz günlerde oğlunu kaybeden Ebru Şallı Instagram hesabından yaptığı bir paylaşım ile takipçilerine duyurmuştu. 9 yaşındaki oğlunu kaybeden Şallı, zor bir süreçten geçerken paylaşım yapmaya devam ediyor. Yaptığı son paylaşımda oğlu Pars’ı paylaşan Şallı, fotoğraflara duygusal açıklamalar yazıyor. Ünlü model Instagram hikayesinde yaptığı bir paylaşımda 23 Nisanda oğlu ile televizyon programında çektirdiği fotoğraf için şu satıları yazdı: ‘Anne kedi bir ömür de yaşardı hastane.’