Abone Ol

Ünlü Sunucu Ekranlara Geri Dönüyor

Son olarak Bloomberg HT'de görev yapan ünlü sunucu Buse Biçer, ekranlara geri dönüyor.

Ünlü Sunucu Ekranlara Geri Dönüyor

2020’nin aralık ayında yaklaşık bir yıl çalıştığı Bloomberg HT’den ayrılan Buse Biçer, NTV’de başlayacak olan ‘Dijital Yol’ programıyla ekranlara dönüyor.

Buse Biçer ve Merter Özdemir’in sunacağı Dijital Yol programının ilk konuğu ise Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu olacak.

Ünlü Sunucu Ekranlara Geri Dönüyor - Resim: 1

Buse Biçer'in  Merter Özdemir ile birlikte Mel'anur Medya adında bir yapım şirketi kurduğu, Dijital Yol programının da bu şirketin ilk yapımı olarak NTV ekranlarında olacağı Medyaradar'a gelen bilgiler arasında...

Buse Biçer Kimdir? 

20 Kasım 1981’de İstanbul’da doğdu. 2005 tarihinde Yıldız Teknik Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümü’nden mezun olan Buse Biçer, meslek kariyerine 1999 tarihinde Sakarya’da Kanal 54 TV’de editör/spiker olarak başladı.

Flash TV ve NTV’de muhabirlik yapan Buse Biçer, Kanal 6 ekranlarında sağlık ve estetik ile uluslararası ilişkiler programı Asimetri’yi hazırlayıp sundu. Ardından SKY TÜRK’te Nuriye Akman’la Empati programını yaptı.

2006’da Haber 7’de haber bültenlerinin dışında Ekonomi Hattı’nı hazırlayıp sunan Buse Biçer, 2007 tarihinde Kanal 24’te ekonomi haberlerini, “Ekonomide Bu Hafta” programını ve haber bültenlerini sundu.

2009’da Habertürk TV’ye transfer olan Buse Biçer, “Analiz Sentez” “Ekonomide Görünüm” “Basın Kulübü” “Güne Bakış” “Gün Ortası” haber programlarını ve “Akşam Haberleri” ile “Ana Haber Bülten ile Güne Bakış programlarını sundu.

Aralık 2018'de Ciner Medya Grubu'nun ekonomi kanalı Bloomberg HT'ye transfer olan Buse Biçer burada "Kapanışa Doğru" ve "Günden Kalanlar" adındaki programların sunuculuğunu yapıyordu.

Ünlü sunucu, 15 Eylül 2019'da Amerikan strateji kuruluşunun yönetici ortağı Hakan Akbaş ile dünyaevine girdi.

Aralık 2020’de ise Bloomberg HT’den de ayrılan Buse Biçer, Mart 2021 itibarıyla NTV’de yayınlanacak ‘Dijital Yol’ programıyla ekranlara geri dönem kararı aldı.

Medya Radar