Abone Ol

Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyon Kurbanı Oldu

Ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın kızları lazer kurbanı oldu. Bir güzellik merkezine giden kardeşler, vücutlarında izler oluşunca suç duyurusunda bulundu.

Ünlü Şair Ahmet Selçuk İlkan'ın Kızları Lazer Epilasyon Kurbanı Oldu

Sabah’ın haberine göre, son dönemde birçok genç kız, lazer uygulamaları sırasında sorunlar yaşıyor. Ünlü söz yazarı Ahmet Selçuk İlkan'ın kızları Cansu Ceren ile Zeynep Seren de lazerle ilgili sorun yaşayanlar arasına girdi.

Beşiktaş'taki bir güzellik merkezine giden kardeşler, işlemler sonrasında vücutlarında yanık izleri oluştuğunu fark edip şikayetçi olmuştu.

Ünlü sanatçı Ahmet Selçuk İlkan'ın kızları Cansu Ceren İlkan ve Zeynep Seren İlkan'ın lazer epilasyonunda yanmaları sonucu açılan davada yeni bir gelişme yaşandı.

Mahkemenin gönderdiği dosyada inceleme yapan dermatolog bilirkişi, söz konusu operasyonda Cansu Ceren'in vücudunda da birinci derece, Zeynep Seren'in vücudunda da ise ikinci derece yanıklar oluştuğu rapor edildi.

 NASIL OLDU

Avukat Cansu Ceren İlkan ve kardeşi Zeynep Seren İlkan, 2019 yılında lazer epilasyonu hizmeti almak için İstanbul Beşiktaş'ta bulunan bir güzellik merkezine başvurdu.

İki aşamadan oluşan toplam 16 seans üzerinden verilecek hizmetin bedelini peşin ödeyen kardeşler, üçüncü seanstan sonra vücutlarında çeşitli yanık izleri oluştuğunu fark etti.

İlk seanslarda minik lekelerin oluştuğunu fark eden kardeşler bu konuyla ilgili güzellik merkeziyle görüştü.

Epilasyonu yapan kişi tarafından izlerin normal olduğunu, yakında geçeceğini öğrenen kardeşler lazer seanslarına devam etti.

Bu süre zarfında izler artmaya devam etti. Kız kardeşlerin aldığı raporda vücutlarında ikinci dereceden yanıklar oluştuğu tespit edildi.

BİLİRKİŞİ 'YANIK VAR' DEDİ

Güzellik merkezindeki şüpheliler hakkında 'Taksirle bir kişinin yaralanmasına neden olma' suçu kapsamında ceza talep etti.

Şüpheliler geçtiğimiz günlerde İstanbul Asliye Ceza Mahkemesi'nde hâkim karşısına çıktı.

Bilirkişi tarafından hazırlanan raporda söz konusu operasyonda Cansu Ceren'in vücudunda da birinci derece, Zeynep Seren'in vücudunda da ise ikinci derece yanıklar oluştuğunu belirtti. Dava ileri bir tarihe ertelendi.