Abone Ol

Ünlü fırıncı karısının ihanet fotoğraflarını mahkemeye verdi

İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde şubeleri bulunan fırın zincirinin sahibi olan işadamı Hasip G., boşanma davası açan eşinin istediği 6 milyon TL’lik tazminata karşılık, 5 milyon TL maddi, 5 milyon TL de manevi olmak üzere toplam...

Ünlü fırıncı karısının ihanet fotoğraflarını mahkemeye..

İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde şubeleri bulunan fırın zincirinin sahibi olan işadamı Hasip G., boşanma davası açan eşinin istediği 6 milyon TL’lik tazminata karşılık, 5 milyon TL maddi, 5 milyon TL de manevi olmak üzere toplam 10 milyon TL tazminat istedi. Takibe aldığı eşinin aile konutunda kendisini aldattığını gözleri ile gördüğünü belirten Hasip G., “ihanet fotoğrafları” dediği fotoğrafları da mahkemeye sundu.

Habertürk Gazetesi'nden Hayati Arıgan'ın haberine göre, İstanbul başta olmak üzere pek çok ilde şubeleri bulunan fırın zincirinin sahibi olan işadamı Hasip G., 11 yıl önce Şirin G. ile evlendi. Çocukları bulunmayan çiftin evlilikleri 2 yıl önce bozuldu. Şirin G., şiddetli geçimsizlik yaşadıklarını ve evlilik birliğinin temelinden sarsıldığını belirterekboşanma davası açtı ve 5 milyon maddi, 1 milyon manevi olmak üzere toplam 6 milyon TL tazminat istedi.

Evlilik birliğini sürdürebilmek için iyi niyetle hareket ettiğini belirten Hasip G. ise geçtiğimiz hafta avukatı aracılığıyla karşı dava açtı. ‘Zina ve ağır derecede onur kırıcı davranış’ gerekçesiyle avukatı aracılığıyla dava açan işadamı, aldatıldığını iddia etti.

İşadamı, eşinin istediği 6 milyon TL’lik tazminata karşılık, 5 milyon TL maddi, 5 milyon TL de manevi olmak üzere toplam 10 milyon TL tazminat istedi. Ünlü işadamı, yaşadıkları Bebek’te sabah yürüyüşlerinde eşinin bir erkek ile uzun yürüyüşler yaptığını fark ettiğini, komşularının da “Eşinin S.T. adlı biri ile düzenli bir ilişkisi var” şeklinde uyardığını dilekçesinde anlattı.

Takibe aldığı eşinin aile konutunda kendisini aldattığını gözleri ile gördüğünü belirten Hasip G., “ihanet fotoğrafları” dediği fotoğrafları da mahkemeye sundu.

hürriyet