Abone Ol

ABD'li aktör Anton Yelchin kazada öldü

Star Trek serisindeki performansıyla adından söz ettiren 27 yaşındaki dünyaca ünlü oyuncu Anton Yelchin trafik kazasında yaşamını yitirdi.

Ünlü aktör trafik kazasında öldü

Amerika Birleşik Devletleri'nin yıldızı en parlak genç aktörleri arasında gösterilenAnton Yelchin 27 yaşında hayatını kaybetti.

Menajeri Jennifer Allen, ünlü oyuncunun trajik bir trafik kazasında öldüğünü doğruladı. Çeşitli gençlik dizilerinde rol aldıktan sonra Uzay Yolu (Star Trek) serisinde gösterdiği performansla ününü arttıran Yelchin'in ölümü sinemaseverleri yasa boğdu.

Anton Yelchin kimdir?

Anton Viktorovich Yelchin11 Mart 1989 yılında doğdu. Rus kökenli ABD'li aktör, kariyerine 90'larda değişik televizyon dizilerindeki rollerle ve ikisi de 2001 yılında gösterime giren Along Came a Spider ve Hearts in Atlantis filmleriyle başladı.

Yelchin, sonradan TV serisi Huff'ta görüldü. House of D, Alpha Dog, Star Trek, Star Trek Into Darkness, Terminator Salvation, The Smurfs, Fright Night ve Like Crazy'de yer aldı. Yelchin'in çocuk yaşta yer aldığı Steven Spielberg yapımı Taken dizisi kariyerinde dönüm noktası olmuştur.