Abone Ol

Ümit Özdağ'la Soylu'nun Yardımcısı Arasında Büyük Kapışma

Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın Gaziantep'te yabancı uyruklu bir kişinin bir kadını kaçırmaya çalıştığı iddiasına İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Sen insan değilsin Ümit Özdağ. '' dedi.

Ümit Özdağ'la Soylu'nun Yardımcısı Arasında Büyük Kapışma

 İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, "Sen insan değilsin Ümit Özdağ. Senin yalanların yüzünden dün Bolu'da parkta oturan dört masum bıçaklandı, biri de darp edildi! Senin yatacak yerin yok!" ifadelerini kullandı. Bu sözler sonrası Özdağ ve Çataklı sosyal medya üzerinden birbirine cevap verdi.




Ads by Kiosked
Zafer Partisi lideri Özdağ, sosyal medya hesabında Gaziantep'te bir kadının yabancı uyruklu bir kişi tarafından zorla arabaya bindirilmek istendiğini ancak bu kişinin tutuklandığını iddia etti. Açıklamalarında Özdağ, "Gaziantep Karataş mahallesinde Kız caddede yürüyor, kulağında kulaklıkla müzik dinleyerek. Arkadan araba yaklaşıyor içine çekmek istiyor. Kız direniyor, arabaya tam bildirirken vatandaşlar müdahale ediyor.Yoldan geçen jandarma durumu görüyor ve Suriyeliyi alıyor. Savcı tutukluyor" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN | İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'dan Ümit Özdağ'a: Bir deliyi başımıza saldılar

"Neresini düzeltelim?"
Özdağ'ın sosyal medyada gündem yaratan bu paylaşımına Gaziantep Valisi Davut Gül yanıt vererek, "Karataş değil Abdulhamit Han, Araçla değil yaya, Jandarma değil polis, Suriyeli/yabancı değil vatandaşımız, Savcı değil mahkeme. Neresini düzeltelim? Suç işleyen herkese cezası veriliyor. Münferit olaylar üzerinde gündem oluşturmak toplumsal barışımıza zarar veriyor!" dedi.

"Senin yatacak yerin yok!"
İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, konuyla ilgili olarak "Sen insan değilsin Ümit Özdağ. Senin yalanların yüzünden dün Bolu'da parkta oturan dört masum bıçaklandı, biri de darp edildi! Senin yatacak yerin yok!" ifadelerini kullandı.

TIKLAYIN | İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı: Ümit Özdağ, Sinan Ogan, Bengi Başer gibi isimler hakkında suç duyurusunda bulunulacaktır

"Türklüğü ağzına alacak en son zavallı!"
Bu paylaşımı Ümit Özdağ'ın yanıtı ise "S. Soylu'nun sanço'su İsmail Çatak benim insan olmadığımı söylemiş. İsmail, sizler TÜRK değilsiniz. Türkiye'ye 10 milyondan fazla sığınmacı ve kaçağı doldurdunuz. Bu ülkeyi işgal ettirip, iç savaşa sürüklüyorsunuz. Zafer Partisi Türk Milleti'nin işgale karşı direniş hattıdır." şeklinde oldu.

Çataklı buna karşılık, "Bizim bu milletlete sevdamızın sadakasını versek sana fazla gelir. Türklüğü ağzına alacak en son zavallı!" dedi.

Özdağ'dan Soylu'ya: Yüreği varsa istediği zaman istediği yerde..
Özdağ, Çataklı'ya yanıt olarak; "Sanço, senin Don Kişot İçişleri Bakanlığı önüne çıkıp 'buradayım, bekliyorum' diyene kadar hepiniz ezik adamlarsınız. Türk cesur olur Sanço. Korkup polisin arkasına sığınmaz. Medya tetikçileri ile saldırtmaz. Git, Don Kişot'a söyle: Yüreği varsa istediği zaman istediği yerde..." diye yazdı.

"Meclis otoparkında açıklama yapıp tüyen zavallı!"
İsmail Çataklı ise, Ümit Özdağ'ın İçişleri Bakanlığı'nın önüne geldiği gün Bakanlığın önüne getirilen "Hayvan Durum İzleme Aracı"nın fotoğrafını paylaşarak, "Sana uygun bir karşılama hazırlamıştık. Bekledik, gelmedin! Meclis otoparkında açıklama yapıp tüyen zavallı!" dedi.

"İçine binince bağlıyorlar mı seni tasmandan"
Özdağ ise "Hayvan Durum İzleme Aracı"na itafen Çataklı'ya şu yanıtı verdi: "İsmail, makam aracını uzaktan görmüştüm. Çok uygun sana. İçine binince bağlıyorlar mı seni tasmandan. Uzatmayın bütün dünya korkaklığınızı gördü. Teselliye bütün hükümet koşturdu. Korkaklıkta rekor kırdınız. Zaten Trabzon havaalanından bu yana SS'nin korkaklığı efsaneydi tescil oldu"