Abone Ol

Momo Beach'teki dayak olayında yeni görüntüler

Son dakika haberleri: Daria Kyryliuk, Çeşme’deki Momo Beach güvenlikçilerinin saldırısına uğradığını açıklamıştı. Büyük tepkiye yol açan olayla ilgili yeni bir görüntü ortaya çıktı.

Momo Beach'teki dayak olayında yeni görüntüler

31 Temmuz Cuma gecesi Çeşme ilçesinde yaşanan olay, tartışılmaya devam ediyor. İddialara göre Ukraynalı top model Daria Kyryliuk, sevgilisi Baran Güneş ve arkadaş grubuyla The Beach of Momo adlı plaja gitti.

İki gün sonra Ukraynalı top model, yüzünün kanlar içinde olduğu bir fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaştı ve mekanda güvenlik görevlisi tarafından darp edildiğini öne sürdü.

Daria Kyryliuk, daha sonra olay gecesi saat 00.05’te Alaçatı Polis Merkezine giderek şikayetçi olduğunu ifade etti. Bu iddianın ardından polis çok sayıda kişinin ifadelerini aldı. The Beach of Momo adlı mekanın yetkilileri ise iddiaları reddetti.

İŞTE O GÖRÜNTÜLER



YENİ GÖRÜNTÜLER

Olayların ardından evin bahçesinden yeni görüntülerde ortaya çıktı. Olay gecesi olduğu öne sürülen ve evin bahçesinden saat 22.30 sıralarında kaydedilen görüntülerde Ukraynalı top model Daria Kyryliuk’un, sevgilisi Baran Güneş ile konuşması yer alıyor.

Kamera görüntülerinin sonuna doğru ünlü model, sağ elini yüzüne götürerek eline bakıyor. Tüm bu anlar ise kameraya yansıyor.

Öte yandan, bölgedeki kameraları didik didik eden polis, tüm iddiaları titizlikle araştırıyor. The Beach of Momo adlı mekan ise “sosyal mesafe kuralına uymama” ve “toplum sağlığına tehlike arz etmek” kurallarını ihlal ettiği gerekçesiyle 15 gün kapatma cezası verilmişti.

iha