Abone Ol

Uğur Dündar'ın Fenerbahçe Adaylığı Ortalığı Kızıştırdı: Tehdit Aldım Dedi

Gazeteci-Yazar Uğur Dündar, Fenerbahçe’de Yüksek Divan Kurulu Başkanlığına aday oldu. S osyal medyada bir takipçisinden tehdit içerikli mesaj alan Dündar, konuya kendi üslubu ile yanıt verdi.

Uğur Dündar'ın Fenerbahçe Adaylığı Ortalığı Kızıştırdı: Tehdit Aldım Dedi

Uğur Dündar, sosyal medya hesabından kendisine gönderilen mesajı paylaşıp “İyice çirkinleşip tehdite başladılar. Bana bak çakma delikanlı! Git, bu tehditi yaptıran patronuna söyle; bu kadar zavallılaşmasın!.. Cevap verip o çukura düşmem! Ama şunu iyi bilin: Uğur Dündar'ı korkutacak bir yiğidi analar henüz doğurmadı!..” diye yazdı.

İşte o mesaj:

Uğur Dündar'ın Fenerbahçe Adaylığı Ortalığı Kızıştırdı: Tehdit Aldım Dedi - Resim: 1

Uğur Dündar’ı dün de Fenerbahçe Divan Başkanı Vefa Küçük hedef almıştı.

Vefa Küçük, "Uğur Dündar beni iyi dinle, seni düelloya davet ediyorum. O dönem beni başkanlık için teşvik ettin. '1 milyon dolar hibe et' dedim. Emeğiyle, alın teriyle kazandığından bahsetti ki sıkışınca hep aynı şeyi söylüyor. Sonra ortadan kayboldun, öğrendim ki Aziz Yıldırım'ın listesine girmişsin." şeklinde konuştu.

UĞUR DÜNDAR'DAN YANIT

Uğur Dündar, Vefa Küçük'ün ifadelerine sosyal medya hesabından yanıt verdi.

Uğur Dündar şunları yazdı:

"Benim peşine düştüğüm kriminal isimlerden duymaya alıştığım tehditlerin benzerinin okul arkadaşım ve Fenerbahçe Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük'ten gelmesine çok üzüldüm.Kulübümün kültüründe bu tür söylemlere yer yok.Çok ağır cevap verebilirim ama onu üzmemek için yapmayacağım!"