Abone Ol

Uğur Dündar: Korktuğum için kaçtım!

Uğur Dündar, CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter'i diline doladı. CHP'nin bu gibi isimlerden arındırılması gerektiğini yazan Dündar, Serter'ten korktuğu için İzmir'den kaçtığını yazdı.

Uğur Dündar: Korktuğum için kaçtım!

CHP İl Başkanı Bedri Serter ile Uğur Dündar arasındaki tartışma giderek büyüyor! Serter'in kendisiyle ilgili yorumuna tepki gösteren Dündar, haddini bildirmek isteyen Serter'e İzmir'deyim diyerek adres vermişti. Dündar tartışmada ikinci perdeyi açtı ve Serter'ten korktuğu için İstanbul'a kaçtığını; ancak şehre mülteci kılığıyla yeniden gideceğini söyledi.

CHP İzmir İl Başkanı Bedri Serter sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada 2 yazara "Gazeteciyim diye köşe yazıp Sayın Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'na hakaret eden Yılmaz Özdil ve Uğur Dündar'ı kınıyor daha da yazılarını okumuyorum. Herkes haddini bilecek." ifadelerini kullandı.

DÜNDAR: GEL DE HADDİMİ BİLDİR!

Serter'in bu sözlerine Uğur Dündar tepki gösterdi. Dündar sosyal medya hesabından "İzmir CHP İl Başkanı Bedri Serter yapıcı eleştirilerim nedeniyle beni okumayacak ve haddimi bildirecekmiş! Zihniyete, tahammülsüzlüğe bakın. CHP 'yi halktan koparan zihniyet budur. İzmir halkı bunların çok önüne geçti farkında değiller. İzmir'deyim, gel de haddimi bildir Serter!.." diye yazdı.

Uğur Dündar: Korktuğum için kaçtım! - Resim: 1

Öte yandan tartışmaya giren CHP'li Atilla Sertel de Bedri Serter'i eleştirerek iki köşe yazarından özür dilemesini istedi.

DÜNDAR'DAN YENİ TWEETLER

Dündar, twitter'daki bu tartışmanın ardından bir kez daha Serter'e seslendi ve korktuğundan İstanbul'a kaçtığını yazdı. İşte o tweet;

Uğur Dündar: Korktuğum için kaçtım! - Resim: 2