Abone Ol

Twitter’a yeni özellik geldi! Bu Tweet'ten hoşlanmıyorum

Twitter üzerinde artık beğenmediğiniz tweetleri işaretleyebileceksiniz.

Twitter’a yeni özellik geldi!

Twitter tarafından iOS kullanıcılarında yayınlanan yeni güncelleme sonrası, mobil uygulama üzerinde "I don't like this Tweet" ("Bu Tweet'ten hoşlanmıyorum") seçeneği yer aldı. Söz konusu seçenek ile artık beğenmediğiniz tweetleri işaretleyebileceksiniz. Twitter'in bu hamlesinin, kullanıcı deneyimini artırma amaçlı olduğunu söyleyebiliriz.

Bu tuşu kullanmak için iPhone telefonunuzda Twitter uygulamasını açıp, hoşlanmadığınız tweetin sağ üst köşesinde yer alan aşağı okuna dokunuyorsunuz. Sonrasında ortaya çıkan "Bu tweet'ten hoşlanmıyorum" tuşuna basıyorsunuz. Hepsi bu kadar! Bu özelliğin eski tweetler için henüz kullanılamadığını, sadece timeline (anasayfa akışı) da yer alan yeni ve güncel tweetler için kullanabildiğinizi de hatırlatalım.

Beğenmediğim seçeneği şimdilik iOS için geçerli; Android, masaüstü ve diğer platformlarda henüz kullanımda değil. Diğer platformlara ne zaman geleceği konusunda herhangi bir bilgi yok ama bir sonraki güncelleme de bu özelliğin aktif edileceği düşünülüyor.