Abone Ol

tv100.com Avrupa basınının manşetlerinde!

Futbolda transfer döneminde ses getiren haberlerle gündem yaratan tv100.com, Avrupa basınında! tv100'un M'baye Niang ve Ahmetcan Kaplan'ın transfer gelişmeleri ile ilgili özel haberleri Fransız ve Hollanda basınında yer buldu...

tv100.com Avrupa basınının manşetlerinde!

Transfer döneminin doğru ve ses getiren haber siteleri arasında yer alan tv100.com, verdiği önemli haberlerle Avrupa basınında manşetleri süslemeye devam ediyor.

tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır'ın M'baye Niang'ın Konyaspor'a transfer haberi Fransa basınında manşet oldu. Haberde tv100'ü kaynak gösteren Fransız spor sitesi haberi okuyucularına flaş haber olarak duydu.

Hollanda'nın en ünlü spor sitelerinden biri olan voetbalprimeur da tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır ile Ajax'a transfer olan Ahmetcan Kaplan ile ilgili röportaj yaptı. Röportaj en çok okunan haberler arasına girdi. 

tv100.com Fransa'da manşet oldu

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Konyaspor'un, -bir dönem Milan forması giyen Bordeaux’un 27 yaşındaki Senegalli forveti M’baye Niang ile anlaşmaya vardığını duyuran tv100.com Fransa'da manşet oldu.

Ahmetcan Kaplan röportajı ses getirdi

Trabzonspor'un başarılı savunma oyuncusu Ahmetcan Kaplan'ın Hollanda ligi takımlarından Ajax'a transferinin ardından, ülkenin en önemli haber sitelerinden biri olarak gösterilen 'voetbalprimeur' tv100.com spor editörü Mehmet Batuhan Ağır'a ulaşarak Ahmetcan Kaplan hakkında detaylı bir röportaj gerçekleştirdi.

Bu röportaja sitesinden geniş bir yer veren 'voetbalprimeur', haberden tv100'den övgüyle bahsetti.