Abone Ol

Tv100 Ankara Bürosuna 7 Transfer Birden

Tv100, Ankara Haber Merkezi’ni güçlendiriyor. Kanal, Ankara büroda görev yapmak üzere; bir editör, üç muhabir ve üç kameraman ile daha anlaştı.

Tv100 Ankara Bürosuna 7 Transfer Birden

Tv100 Ankara Temsilcisi Deniz Gürel’le el sıkışarak Tv100’ün Ankara Haber Müdürü olan Bilgehan Atay Memmi’nin ardından haber merkezi şekillenmeye başladı. Tv100 muhabirlerinden Ertuğrul Tunç, yeni dönemde haber editörü olarak görev yapacak.

Ankara Temsilcisi Deniz Gürel yönetiminde; siyasetin kalbi başkentteki haber bir editör, üç muhabir ve üç kameraman ile güçlendirildi.

Betül Ersöz Araz editör, Ebru Balıkçı Cumhurbaşkanlığı muhabiri, Sertaç Murat Koç da Polis, Adliye ve Yüksek Yargı muhabiri olarak Tv100 ailesine katıldı.

Kadroya son dahil olan isim ise muhabir Sibel Can oldu. Ankara Haber Merkezi’nde görev yapmak üzere ayrıca kameramanlar; Yetkin Torlak, Onur Can Kankal ve Yusuf Ziya Mert ile de anlaşıldı.

15 Ağustos itibarıyla mesaiye başlayan yeni isimlerle birlikte hali hazırda Tv100 Ankara Haber Merkezi; iki editör, beş muhabir ve beş kameraman ile yeni dönemde daha aktif ve etkin bir habercilik için hazırlıklara başladı. Tv100 Ankara Haber Merkezi’ne önümüzdeki günlerde başka muhabir ve kameramanlar ile daha anlaşması bekleniyor.