Abone Ol

TV dünyasında flaş gelişme! Hangi televizyon kanalı kapanıyor?

3 yıl önce yayına başlayan Lifetime TV, yayın hayatına son veriyor...

TV dünyasında flaş gelişme! Hangi televizyon kanalı kapanıyor?

Türkiye’de ilk olarak Mart 2016’da yayına başlayan ve dünyada A+E Television Networks çatısı altında yayın yapan ünlü kadın kanalı Lifetime, yayın hayatını sonlandırıyor.

Konuyla ilgili yapılan resmi açıklamada, MCD Medya Yönetim Kurulu Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya’nın önderliğinde yayın yapan kanalın kapanma nedeninin ise ekonomik nedenlerden kaynaklandığı belirtildi.

İşte, o duyuru:

“Bugün, A+E Television Networks LLC (AETN) ve MCD MEDYA PAZARLAMA HİZMETLERİ A.Ş. (MCD), Lifetime Türkiye Kanalının üç yıllık yayın sonrası 26 Nisan 2019 tarihinde yayınını sonlandıracağını duyurmaktadırlar.

Bahsi geçen üç sene süresince Kanal, Sn. Esra (Oflaz) Güvenkaya’nın önderliğinde Türkiye’de hedeflerinin çoğuna ulaşmıştır. Bu kararı, Türkiye’deki Kanal’ı olumsuz etkileyen makroekonomik faktörler nedeniyle aldık. Ancak, ileriki yıllarda yeni işbirlikleri arayışında olmayı umuyoruz.

AETN Murahhas Müdürü Patrick Vien: ‘Lifetime Türkiye Kanalı, 3 sene gibi kısa bir süre içerisinde birçok başarıya imza attı. Ortağımız Esra Oflaz Güvenkaya’yı bu sonucun gerçekleşmesindeki çabalarından dolayı kutluyoruz. Kadın odaklı kanalımızın başarılarının yıllardır Türkiye’deki kadınları güçlendiren bir kadın önderliğinde oluşmasından dolayı gurur duyduğumuzu vurgulamak isteriz. İleride kendisi ile yeni işbirlikleri arayışında olmaktan memnuniyet duyacağız.’ dedi.

MCD MEDYA Başkanı Esra Oflaz Güvenkaya : ‘AETN gibi dünya medyasında önde gelen güçlü bir ortakla yaptığımız işbirliği ve bu işbirliğinin ulaştığı başarı sebebiyle biz de son derece mutlu olduğumuzu belirtmek istiyoruz. Global bir ailenin parçası olduk ve birlikte çok güzel işler başardık. Kanalımızın ulaştığı başarı sebebiyle gurur duyuyoruz. Her zaman birlikte yeni işbirliklerine açık olacağız.’ dedi.

Kamuoyuna arz ederiz.

AETN&MCD MEDYA“