Abone Ol

Tutuklanan tacizci: Mini etekliydi tahrik oldum

Ankara'da yaşayan üniversite öğrencisi bir kızın, kendisine yapılan taciz görüntülerini “tacizcimi arıyorum” diyerek sosyal medyada paylaşmasının ardından yakalanan şüpheli Sertaç Çıtaksevi’nin savunması ahlaksızlığını bir kez daha gözler önüne serdiç

Ankara'da yaşayan üniversite öğrencisi bir kızın, kendisine yapılan taciz görüntülerini “tacizcimi arıyorum” diyerek sosyal medyada paylaşmasının ardından yakalanan şüpheli Sertaç Çıtaksevi’nin savunması ahlaksızlığını bir kez daha gözler önüne serdi.

Üniversite öğrencisi bir kızın sosyal medya hesabından “Tacizcimi arıyorum” diyerek taciz anıyla ilgili görüntüleri sosyal medyada paylaşılmasının ardından oluşan tepki üzerine o tacizcinin yakalanması için Ankara Emniyet Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği’nde “özel ekip” kurulmuştu.

Tacizcinin kimliğini görüntülerden belirleyen polis, Sertaç Çıtaksevi’yi gözaltına aldı.

'EVET O KİŞİ BENİM'

Yakalanan tacizci Çıtaksevi, emniyetteki ifadesinde, “Görüntülerdeki kişinin kendisi olduğunu belirterek” suçunu itiraf etti.

Çıtaksevi, ifadesinde, tacizde bulunduğu kişiyi otobüste indikten sonra takip ettiğini belirterek şöyle konuştu:

MİNİ ETEKLİ GÖRÜNCE TAHRİK OLDUM

“Mini etekli görünce tahrik oldum, kendimi kaybettim. Kendime gelince yaptığımın ne kadar yanlış olduğunu anladım. Anlık bir olaydı. Çok pişmanım, yaptığımdan utanıyorum.”

(internethaber)