Abone Ol

Türksat 4a TRT1 ve TRT 4K frekansı nasıl ayarlanır?

Türksat 4A frekans ayarlama ve Kasım 2015'in en yeni frekansları, TRT1 Türksat 4a TRT1 frekans ayarları, trt 4k hd, trt1 frekans, dijitürk, dsmart uydu ekleme manuel, otomatik ekleme ve kodları listesi haberimizde!

Türksat 4a TRT1 ve TRT 4K frekansı nasıl ayarlanır?

Türksat 4a frekanları hergün yenileniyor. En yeni frekansları haberimizde buabilirsiniz. Türksat 4a uydusu yeni frekansları ile kullanıcılara büyük yenilikler sunuyor. Televizyon yayınlarında yüksek ve kaliteli bir yayın sağlayan Türksat 4A uydusu frekans listesine her ay yeni kanallar ekleniyor. Aralıklarla yanilenen uydu frekansları, radyo ve televizyon frekanslarıyla sektöre büyük destek veren Türksat 4a, bizlere emsalsiz görüntü kalitesi ve televizyon kanallarını HD kalitesinde izleme fırsatı sunuyor. Türksat 4A frekansları 2015 HD kalitedeki yayınları seyredebilmeniz için, yapmanız gereken sadece televizyonumuzun ayarlarını otomatik ya da manuel olarak ayarlamak olacak. Güncelenmiş Türksat 4A frekans bilgilerini ajanshaber.com sitemizde takip edebilirsiniz. Türksat 4A frekans ayarları nasıl yapılır? Türksat 4A frekans ayarlama ile manuel olarak kanal ayarlama yapmak için, haberimizin devamında vereceğimiz frekans listeleriyle kanal ayarlarınızı kolaylıkla yapabilirsiniz.

Türksat 4a frekans ayarlama TRT1 frekans ayarlama

Türksat 4A; uzaya fırlatıldığı günden bugüne kadar Türkiye'nin en çok kanal barındıran uydusu olma özelliğini taşımakla birlikte, Türk televizyonları için de ayrı bir önem taşımaktadır. Daha önceleri 2A veya 3A olarak yayın yapmasına rağmen sürekli olarak görüntü kalitesinin güncellenmesi yaptığı işi verdiği özeninde gösteriyor. Türksat frekans ayarlarını otomatik olarak veya manuel olarak ayarlayabileceğiniz gibi konusunda uzman kişilerin yardımı ile de ayarlayabilirsiniz.

Türksat 4a  TRT1 ve TRT 4K Frekans Ayarlama resimli anlatım için TIKLAYINIZ

Türksat 4A Sistem: DVB-S2 Uydu Türksat 42.0E

Frekans: 11853

Sembol Oranı: 25000

Polarizasyon: Yatay(H)
FEC: 2/3 Modülasyon: 8PSK

TÜRKSAT 4A ATV  FREKANSI

ATV, Türksat 4A uydusunda ATV Doğu Paket'inde yer alıyor

Frekans:12054

Symbol Rate:27500 ,

FEC:5/6 ve

Polarizasyon: H - Yatay frekanslarında yayın yapıyor.

RUSTAVI 2 TÜRKSAT 4A UYDU FREKANSI

Rustavi 2 Şifresiz olarak Türksat 4a Uydusu Frekans: 11006 MHz Pol.: H – Yatay Symbol: 2960 Fec: 3/4