Abone Ol

TürkMedya'dan ayrıldı, nereyle anlaştı? Hangi görevi yürütecek?

TürkMedya Grubu ile geçtiğimiz günlerde yollarını ayıran başarılı ismin yeni adresi belli oldu.

TürkMedya'dan ayrıldı, nereyle anlaştı? Hangi görevi yürütecek?

İstanbul merkezli global iletişim danışmanlığı hizmeti veren Yeniletişim’in yeni Ajans Başkanı Fatih Uysan oldu.

TürkMedya Kurumsal İlişkiler Direktörlüğü görevinden ayrılan Fatih Uysan Yeniletişim Ajans Başkanı olmasının yanında Geliştirmeden Sorumlu Başkan görevini de üstlenecek. Yeni yapılanmanın ardından, Yeniletişim’in Kurucusu olan Mustafa Özcan, Stratejiden Sorumlu Başkan olarak görev yapacak.

Türkiye’nin yanında dünyanın hemen her yerinde iletişim danışmanlığı hizmeti verebilen bir iletişim ağına dönüşen Yeniletişim, yeniden yapılanmanın ardından hizmetlerini Strateji, Değişim, Acil Durum, Finans, Kamu, Gündem başlıklarına ayırıyor.

TürkMedya'dan ayrıldı, nereyle anlaştı? Hangi görevi yürütecek? - Resim: 1

Fatih Uysan kimdir?

Çalışma hayatına Orsan Gıda'da başlayan Fatih Uysan, İktisadi Girişim ve İş Ahlakı Derneği (İGİAD)'da Genel Sekreter, Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD)'da Genel Sekreter Yardımcısı olarak görev yaptı.

Son olarak Türkiye'nin önemli medya kuruluşlarından TürkMedya'nın Kurumsal İlişkiler Direktörü olarak görev yapan Uysan, yakın zamanda Yeniletişim'de Ajans Başkanı olarak göreve başlamıştır.

Bir dönem Genç MÜSİAD Başkanı olarak görev yapan Fatih Uysan halen MÜSİAD Yönetim Kurulu'nda görev yapmaktadır. Aynı zamanda, İstanbul Üniversitesi'nde doktorasına devam etmektedir.

(Medyaradar)