Abone Ol

Türkiye'nin Konuştuğu Doktor Neden Sarımsak Dediğini Açıkladı

Medyafaresi.com Özel Haber- Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katılan öğretmen Mehtap Gül'ün joker hakkı için aradığı doktor verdiği cevap ile gündeme oturmuştu. Doktor Ali Çiçek'ten ilk açıklama geldi.

Türkiye'nin Konuştuğu Doktor Neden Sarımsak Dediğini Açıkladı

Cemre Durmuş / Medyafaresi.com Editörü

Dün akşam yayınlanan Kim Milyoner Olmak İster programında sorulan "Hangisi beynindeki bir bölgeye verilen addır?" sorusuna cevap veremeyen öğretmen Mehtap Gül, joker hakkını kullanmak istedi.

Ardından joker hakkını kullanarak aradığı doktor arkadaşı Ali Çiçek ise, sorunun yanıtını "Omurilik sarımsağı" şeklinde verdi. Cevabı doktor arkadaşına güvenip omurilik sarımsağı şeklinde yanıtlayan Gül, yanıt yanlış çıkınca büyük bir şoka uğradı.

Programın televizyonda yayınlanmasının üzerine sosyal medyada komik ve alaycı tweetler ortaya çıktı. Atılan tweetlerden rahatsız olan Dr. Ali Çiçek, instagram hesabı üzerinden bir açıklama videosu paylaştı.

Videoyu şahsına yapılan linçler ve hakaretler üzerine çekme ihtiyacı hissettiğini söyleyen Dr. Çiçek, sorunun şıklarını hiç duymadığını belirtti. Sesleri duyamadığını belirten Dr. Çiçek, "Aslında orada sadece omurilik sarımsağı dediğini duydum. Aslında omurilik soğanı olmalı dedim ama muhtemelen süre kaynaklı burası kesilmiş olmalı. Olayın özeti budur." dedi.

İşte o açıklamanın tamamı...