Abone Ol

Türkiye İzlanda milli takım maçı kaçta hangi kanalda? İlk 11'ler...

Türkiye A Milli Futbol Takımı İzlanda deplasmanında. 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri Grubu üçüncü maçında deplasmanda İzlanda ile karşılaşacak.

Türkiye İzlanda milli takım maçı kaçta hangi kanalda? İlk 11'ler...

İzlanda Türkiye A Milli maçı bu akşam heyecan seviyesi yüksek bir maça sahne olacak. Dünya Kupası Elemeleri I Grubu üçüncü maçında bu akşam İzlanda'ya konuk olacak olan millilerimiz son hazırlıklarını tamamladı. Türkiye A Milli takımı oynadığı son 2 karşılaşmadan da beraberlikle ayrılarak puanını 2'ye yükseltti. İzlanda Türkiye maçının saat kaçta hangi kanalda olacağı merakla bekleniyordu. Mücadelenin canlı yayın bilgileri belli oldu. İşte, kritik maçın detayları.

İZLANDA - TÜRKİYE   İLK 11'LER

STAT: Laugardalsvöllur
HAKEM: Mark Clattenburg
SAAT: 21:45

İZLANDA: Halldorsson, Saevarsson, Arnason, R.Sigurdsson, Skulason, Gudmunfsson, Gunnarsson, G.Sigurdsson, Bjarnaason, Finnbogason, Bödvarsson.

TEKNİK DİREKTÖR: Heimir Hallgrimsson

TÜRKİYE: Volkan Babacan, Şener, Ömer Toprak, Mehmet Topal, Caner , Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Volkan Şen, Emre Mor, Hakan Çalhanoğlu, Cenk Tosun

TEKNİK DİREKTÖR: Fatih Terim

TÜRKİYE İZLANDA MAÇI NE ZAMAN HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA?

A Milli Futbol Takımı, 2018 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri I Grubu üçüncü maçında deplasmanda İzlanda ile karşı karşıya gelecek. Başkent Reykjavik'teki 15 bin seyirci kapasiteli Laugardalsvöllur Stadı'nda TSİ 21.45'te başlayacak karşılaşma, TV8'den canlı yayınlanacak. İngiltere Futbol Federasyonundan Mark Clattenburg'un yöneteceği müsabakanın yardımcı hakemliklerini Jake Collin ile Simon Peter Bennett yapacak. Karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Anthony Taylor olacak.

Grupta ilk maçında Hırvatistan ile 1-1, ikinci maçında da Ukrayna ile 2-2 berabere kalan milli takım, İzlanda karşısında sahadan üç puanla ayrılarak ilk galibiyetini elde etmeye çalışacak. Türkiye grupta 2 puan ve averajla 4. sırada yer alırken, ilk maçında Ukrayna ile 1-1 berabere kalan ve ikinci maçında Finlandiya'yı 3-2 yenen İzlanda ise 4 puan ve averajla 2. sırada bulunuyor.