Abone Ol

Türkeş Ailesi İkiye Bölündü: Tuğrul Türkeş'ten Bahçeli'ye Tam Destek

Sert sözlerle MHP'den ayrılarak AKP'ye geçen Eski başbakan yardımcısı Tuğrul Türkeş son açıklamasıyla MHP liderine sıcak mesaj verirken kardeşi Kutalmış Türkeş'le ayrı düştü

Türkeş Ailesi İkiye Bölündü: Tuğrul Türkeş'ten Bahçeli'ye Tam Destek

Eski Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş, uzun süredir arasının açık olduğu MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile arasındaki buzları eritti. Türkeş babası Alparslan Türkeş'in anma gününde meydana gelen olar nedenilye Devlet Bahçeli'ye yönelik tepkileri doğru bulmadığını söyledi. Türkeş bu tavrıyla da kardeşi Kutalmış Türkeş'in açıklamalarıyla ayrı düştü.

Y. Tuğrul TÜRKEŞ
@TugrulTurkes

Her zaman ifade ettiğim gibi babamın partisi; Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) ve onun muhterem Genel Başkanı Sayın Bahçeli’ye yönelik saldırılar ancak Türkiye düşmanlarını sevindirir.

Tuğrul Türkeş'in anne ayrı baba bir kardeşi, eski AKP milletvekili Kutalmış Türkeş dün Ankara'daki ülkücüler toplantısındaki kavgadan İçişleri bakanı Süleyman Soylu ile Ankara valiliğini sorumlu tutmuş, sert sözlerle eleştirmişti.

Kutalmış Türkeş'in tweeti şöyle:

KUTALMIŞ TÜRKEŞ
@KutalmisTurkes
Alparslan TÜRKEŞ Vakfı’nın yaptığı TÜRKEŞ'İ anma toplantısını bile hazmedemeyecek kadar TÜRKEŞ düşmanı olan nonoşların,Polis gözetimi ve koruması eşliginde toplantıya girip,sahnede yaptkları oryantal show aşağıdadır,bidahakine sen de gel Süleyman!