Abone Ol

Turizm Bakanı Ersoy'dan Momo Beach'teki magandalığa tepki

Ukraynalı model Daria Kayriliyuk tatilini geçirdiği Çeşme'de Momo Beach güvenlikçileri tarafından dövüldü. Olayla ilgili açıklama yapan Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, "Bu kabul edilemez magandalığın, kimsenin yanına kar kalmayacağını hep birlikte göreceğiz" dedi.

Bakan Ersoy'dan Momo Beach'teki magandalığa tepki

Türkiye'ye tatile gelen Ukraynalı top model Daria Kyryliuk ve 3 kadın arkadaşı Çeşme'deki Beach of Momo adlı plajda güvenlik görevlileri tarafından saldırıya uğradı.

Ünlü model yüzünden yaralandığını gösteren fotoğrafı sosyal medya hesabından paylaşırken plaj işletmesi bu iddiaları yalanladı.

Üstelik dayak yiyen kadını suçladı.

Turizm Bakanı Ersoy'dan Momo Beach'teki magandalığa tepki - Resim: 1Tam bir rezalet! Ünlü model tatil için geldiği İzmir'de dayak yedi!

Momo Beach'ten yapılan açıklamada güvenlikçilerin otoparkta çıkan bir kavgayı ayırdığı öne sürülürken, modelin eve döndükten sonra da komşusuyla kavga ettiği gibi plajda yaşanan olayla alakası olmayan tuhaf iddialara da yer verildi.

Ünlü modele ve kız arkadaşlarına saldırıyla ilgili soruşturma sürerken Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy, Twitter'dan açıklama yaptı.

Turizm Bakanı Ersoy'dan Momo Beach'teki magandalığa tepki - Resim: 2Momo Beach’te özel güvenlikçilerin saldırdığı model Daria Kyryliuk kimdir?

Bakan Ersoy, "Cuma gecesi Çeşme'de yaşanan, turizm bölgesinde asla olmaması gereken ve özellikle de bir kadına yönelik yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum.

Bu kabul edilemez magandalığın kimsenin yanına kâr kalmayacağını hep birlikte göreceğiz" ifadelerini kullandı.

İşte Bakanın paylaşımı:

Turizm Bakanı Ersoy'dan Momo Beach'teki magandalığa tepki - Resim: 3

Turizm Bakanı Ersoy'dan Momo Beach'teki magandalığa tepki - Resim: 4Daria'nın dayak yediği mekanın sahibi Şeyma Subaşı'nın eski sevgilisi çıktı