Abone Ol

Türbanlı yazarı canlı yayında şoka sokan makyaj sorusu!

Star gazetesi yazarı Esra Elönü, Habertürk ekranlarında Teke Tek'te zor anlar yaşadı..

Türbanlı yazarı canlı yayında şoka sokan makyaj sorusu!

Star gazetesi yazarı Esra Elönü, Habertürk ekranlarında Teke Tek'e konuk oldu. Fatih Altaylı'nın sorularını yanıtlayan Elönü, ilginç çıkışlarıyla dikkat çekti.

Gündemin de tartışıldığı programa Star yazarının makyajıyla ilgili söyledikleri damga vurdu.

'Aykırı türbanlı yazar' olarak tanınan Esra Elönü izleyicilerden gelen bir soru üzerine hayli zor durumda kaldı. Türbanı inancından dolayı taktığını söyleyen Elönü'nün makyajı programda tartışma konusu oldu. Programı takip eden bir izleyici gönderdiği mailde, Star yazarının makyajının dikkat çekici olduğunu ve günah sayılması gerektiğini belirtti.

ÖNCE SAVUNDU SONRA GÜNAH OLDUĞUNU KABUL ETTİ

Elönü, bunun kişisel bir tercih olduğunu ve kendisi ile Allah arasındaki bir durum olduğunu söyledi. Makyajına gelen eleştiriye tepki gösteren Elönü, 'eğer bunun günah olduğu noktasında bir şüpheye düşersem de bunun Allah'la aramızda olduğunu düşünüyorum'  dedi. Esra Elönü, bir canlı bağlantı için programa verilen aranın dönüşünde ise tavır değiştirerek makyajının günah olduğunu kabul etti. 'Günah olduğunu biliyorum aslında. Makyaj dikkat çeken bir şey sonuçta' diyerek söze başlayan Elönü, bunun kendi tercihi olduğunu söyledi. Star yazarı, hayli mahcup bir şekilde 'bu mesele benimle Allah arasındadır, ben böyle olmayı seviyorum. Genç arkadaşlar da örnek alsınlar demiyorum. dedi.

KÜFÜR YAĞDI

Esra Elönü'yü konuk eden Fatih Altaylı'ya ve konuğuna küfür yağdı.. Fatih Altaylı, izleyici maillerini okurken "Sizi konuk ettiğim için gelen küfürle mailler var, size bu soruları sorduğum için küfürler var, size söylemleriniz için küfürler var" dedi..

Esra Elönü de "Birlikte yedik küfürleri afiyet olsun" dedi..

Erkekleri baştan çıkartan parfüm... Hemen satın almak için tıklayın...

Kadınları baştan çıkartan parfüm 1 tıkla kapınızda...

Bayanlar için "Özel Bölge Daraltıcı Krem" artık Türkiye'de...