Abone Ol

Son dakika spor haberleri, Arda Turan: Futbolumuzu yönetmek istiyorum

Son dakika spor haberleri.. Barcelona’da forma giyen milli futbolcu Arda Turan, Türk futbolunu yönetmek istediğini söyledi.

Arda Turan Türk futbolunun patronu olmak istiyor

Son dakika haberleri... Tivibu Spor’a konuşan Arda Turan, futbolda önemli tecrübeler kazandığını belirterek, şimdiki kariyerinden sonra Türk futbolunu yönetmek istediğini söyledi. İyi bir ekiple futbolu yönetmek istediğini aktaran Turan, "Tecrübelerimi paylaşmak istiyorum. Hatır, gönül ilişkisi olmadan profesyonel bir ekiple futbolumuzu yönetmek istiyorum" dedi.

"BARCELONA’NIN SİSTEMİ GÖRÜNDÜĞÜ KADAR KOLAY DEĞİL"
Barcelona’da oynamanın kolay olmadığını ifade eden mili oyuncu, "Uzun süre oynamadıktan sonra bu seviyede Barcelona’da oynamak kolay değil. Barcelona tüm dünyadan farklı bir sistemle oynuyor. Bunu öğrenmek, bu sisteme dahil olmak dışarıdan görüldüğü kadar kolay değil. Buna yavaş yavaş alışmaya başladım ve alıştığımı da düşünüyorum. Hocam benden ne istiyorsa onu yapıyorum. Gol ve asist yapmak değil, bu takımın parçası olabilmek önemli" şeklinde konuştu.
Oyun stilinin Barcelona’ya yakın olduğunu söyleyen Turan, şöyle devam etti:
"Benim oyun stilim Barcelona’ya daha yakın. Bu oyunun keyfini çıkarıyorum. Burada çok mutluyum. Şu an kendimi rahat hissediyorum."

"ÇOK ZOR BİR KURA ÇEKTİK"
Avrupa Şampiyonası’nda mücadele edecek A Milli Futbol Takımı’nın turnuvadaki şansını değerlendiren Arda, "Çok zor bir kura çektik ama biz başarılı bir takımız. Başarılı bir takım olarak Avrupa Şampiyonası’na gideceğiz ve orada bütün stresi, baskıyı unutup bu oyunun keyfini çıkarmaya çalışacağız. Umarım en iyisini yapıp ülkemizi mutlu edeceğiz ve hayal ettiğimiz yerlere taşıyacağız. Aklım ve gönlüm Avrupa Şampiyonası’yla ilgili her yere açık. Ama ne olursa olsun herkesin bizim başarılı bir takım olduğumuzu bilmesini isterim" şeklinde konuştu.
(İHA)