Abone Ol

Tüm Baskılara rağmen çekilmedi: İşte Muharrem İnce'nin Yol Haritası

Kemal Kılıçdaroğlu-Muharrem İnce görüşmesinden 'anlaşma' çıkmadı, Cumhurbaşkanı adayları netleşti.

Tüm Baskılara rağmen çekilmedi: İşte Muharrem İnce'nin Yol Haritası

Kesin aday listesinin belirlenmesi öncesi taraflardan bir hamle yapılmazken; YSK'ya itiraz süresi saat 17.00 itibarıyla sona erdi.

Memleket Partisi cephesinden dakikalar kala dikkat çeken mesajlar gelmişti. Kulislerde gereken hamlenin CHP'den beklendiği konuşulurken, "Bizimle ilgili bir durum yok. Biz yolumuza devam ederiz" görüşünde karar kılındı.

Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir başka aday Muharrem İnce'yi Memleket Partisi Genel Merkezi'nde ziyaret etmesinin yankıları sürüyor.

Kritik görüşmede seçime yönelik bir iş birliği veya bir teklif üzerine konuşulmadığı belirtilirken, YSK'ya itiraz süresi saat 17.00 itibarıyla sona erdi ve Cumhurbaşkanı adayları netleşti.

Gün boyu bir temas olur mu diye konuşulurken, beklenen hamle gerçekleşmedi. Memleket Partisi kulislerinden yeni bilgiler geldi.

MEMLEKET PARTİSİ KARARLI: BİZ YOLUMUZA DEVAM EDERİZ

Canova, Memleket Partisi cephesinde "Bizim yapacak bir şeyimiz yok derleyip toparlama iddiasında olan CHP'dir. Birçok şeyi derleyip toparladılar ama bizimle ilgili bir durum yok. Biz yolumuza devam ederiz" şeklindeki görüşün hakim olduğunu söyledi.

İNCE ADAYLIKTAN ÇEKİLSE DE ARTIK PUSULADA İSMİ OLACAK

YSK'nın Cumhurbaşkanı adaylarına itirazları karar bağladığını ve yarın Resmi Gazete'de Cumhurbaşkanı kesin aday listelerinin yayımlanacağını hatırlatan Canova, "31 Mart tarihinden sonra Muharrem İnce adaylıktan çekilse de artık oy pusulasında ismi olacak."

İNCE'NİN ADAYLIĞI NETLEŞTİ

Saat 17.00 de kameraların karşısına geçen YSK Başkanı Ahmet Yener, yaptığı açıklamada Muharrem İnce'nin adaylığının kesinleştiğini söyledi.