Abone Ol

Tuluhan Tekelioğlu dayak yiyorum dediği eşiyle tatile çıktı!

Eşinin, kendisine yönelik şiddet eylemlerinin ardından boşanma kararı alan Tuluhan Tekelioğlu, şiddet bağımlısı dediği eşiyle tatile çıktı.

Tuluhan Tekelioğlu dayak yiyorum dediği eşiyle tatile çıktı!

14 yıl önce evlendiği Murat Gülkan'a boşanma davası açan ve mahkemeden 6 ay evden uzaklaştırma kararı aldıran gazeteci Tuluhan Tekelioğlu, eşi ve çocuğu ile tatile çıktı. Habertürk'te yer alan habere göre, şiddet gördüğü iddialarını reddeden Tekelioğlu'nun, boşanma dilekçesinde ise "Eşim şiddet bağımlısı. Kolumu bir seferinde kıracak kadar büktü ve 3 gün kullanamadım. Oğlumuza hayvanları öldürmeyi öğütlüyor. Evin içi silah dolu. Can güvenliğim yok" dedi.

ÇARK ETTİ
Boşanma haberlerinden sonra şiddet gördüğü iddialarını yalanlayan Tekelioğlu, "Bugüne kadar kimseden fiziksel şiddet görmedim, buna hiçbir zaman izin vermem" dedi. Tekelioğlu, evliliğini, eşiyle arasında duygu birliği kalmadığı için bitirme kararı aldığını da söyledi. "Sadece boşanma konusunda ısrarlı olduğumu göstermek için evden uzaklaştırma kararı aldırdım" diyen Tekelioğlu, "Bu karar 6 aydan daha kısa bir süre. Bu tür haberler öncelikle 12 yaşındaki oğlumu yaralayacaktır. Oğlumuzu İstanbul'dan uzak bir yere getirdim ve şu an o, ben ve babası, üçümüz birlikteyiz. Darp ve şiddet doğru değildir ve olamaz da. Ortada şiddet, aldatma hiçbir şey yok. Eşim çocuğumun babasıdır, ona olan saygım ve sevgim sonsuza kadar devam edecek" diye konuştu.

DİLEKÇESİNDE "ŞİDDET" YER ALDI
Tekelioğlu'nun, mahkemeye sunduğu dilekçesinde ise şiddet unsuru bütün çıplaklığıyla ortaya çıktı. Dilekçede Tekelioğlu'nun eşiyle evliliklerinin uzun bir süre önce sona erdiğini, ancak eşinin hakaret ve aşağılamalarının devam ettiğini, evliliğe olan saygısını yitirdiğini kaydettiği öğrenildi. Eşinin şiddet bağımlısı olduğunu iddia eden Tekelioğlu, hem yalnızken hem de oğlunun yanında eşinin psikolojik ve fiziksel şiddetine maruz kaldığını da öne sürdü. Dilekçesinde eşinin bir keresinde kolunu kırma noktasına gelene kadar büktüğünü de belirten Tekelioğlu, dile düşmemek için doktora bile gidemediğini ifade etti.

Tuluhan Tekelioğlu, eşinin av merakı ve silaha olan düşkünlüğü nedeniyle evde 50'ye yakın bıçağı, 5 adet silahı, 14 adet tüfeği ve yüzlerce mermisi bulunduğunu belirttiği dilekçesinde, oğullarına da hayvanları öldürmeyi öğütlediğini iddia etti.