Abone Ol

TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi Beşinci, Medyayı Hedef Aldı

TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Koordinatörü İbrahim Beşinci, TÜGVA iddialarını gündeme getiren haber kuruluşlarını hedef gösterdi.

TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi, Medyayı Hedef Aldı

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın oğlu Bilal Erdoğan'ın kurucuları arasında yer aldığı, Türkiye Gençlik Vakfı'nın (TÜGVA), vakıf üzerinden ordu, emniyet ve diğer kamu kurumlarına yüzlerce kişiyi yerleştirdiği, bu kişilerle ilgili sicil listeleri tuttuğu iddia edildi.

TÜGVA'ya aktarılan kamu kaynakları, yolsuzluk ve torpil iddiaları sürerken TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi ve Teşkilat Koordinatörü İbrahim Beşinci, TÜGVA ile ilgili iddiaları kamu yararı için haberleştiren medya kuruluşlarını hedef gösterdi.

TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi Beşinci, Medyayı Hedef Aldı - Resim: 1

Beşinci, "Ayrıca Etki ajanlarından İsmail Saymaz, Murat Ağırel ve firari Erk Acerer’in, başını çektiği ”Yol Tv, Halk Tv, DW, Birgün, T24, Cumhuriyet, MedyaScope” vb. gibi fondaş medya grubu tarafından, TÜGVA gönüllülerimiz aranıyor ve rahatsız ediliyor." ifadelerini kullandığı paylaşımına medya kuruluşlarını logolarının yer aldığı görseli de ekledi.

Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) YK Üyesi, Teşkilat Koordinatörü İbrahim Beşinci'nin paylaşımı şöyle oldu:

"Ayrıca Etki ajanlarından İsmail Saymaz, Murat Ağırel ve firari Erk Acerer’in, başını çektiği ”Yol Tv, Halk Tv, DW, Birgün, T24, Cumhuriyet, MedyaScope” vb. gibi fondaş medya grubu tarafından, TÜGVA gönüllülerimiz aranıyor ve rahatsız ediliyor."

TÜGVA Yönetim Kurulu Üyesi Beşinci, Medyayı Hedef Aldı - Resim: 2


Görselde KRT TV, Cumhuriyet, Tele 1, Fox TV, BBC Türkçe gibi TÜGVA haberlerine yer veren medya kuruluşları yer aldı.