Abone Ol

Trump'a taciz suçlaması: Elleri her yerimdeydi

The Guardian gazetesi, özel haberiyle Başkan Donald Trump'ın ABD Açık tenis turnuvasında eski model Amy Dorris'e cinsel tacizde bulunduğunu aktardı.

Trump'a taciz suçlaması: Elleri her yerimdeydi

Dünyanın gözleri Amerika Birleşik Devletleri'nde gerçekleşecek seçimlere çevrilmiş durumda. Şu anki Başkan Donald Trump ve Demokratların adayı Joe Biden arasında kıyasıya bir yarış bekleniyor. Öte yandan bu süreçte Başkan adayları hakkında da skandal haberler gelmeyi sürdürüyor.

Özellikle Başkan Donald Trump basının hedefinde dersek yanlış olmaz. Kendisi hakkında ifşa niteliğindeki kitaplar ardı ardına yayımlanırken şoke eden röportajlar da basına yansıyor. Son olarak ABD Açık tenis turnuvasında eski model Amy Dorris'e cinsel tacizde bulunduğu iddiası geldi.

Gazeteye konuşan Dorris, 5 Eylül 1997 tarihinde Trump'ın özel locasındaki tuvaletin dışında kendisine saldırdığını söyledi.

Cinsel saldırının gerçekleştiği güne ait fotoğrafları The Guardian'la paylaşan ve 1997 yılında Trump'la birçok gün geçirdiğini belirten Amy Dorris, ABD liderinin o dönem ikinci karısı Marla Maples'le evli olduğunu anlattı.

"Erkek arkadaşın Jason Binn 5 Eylül günü beni Trump'la tanıştırdı, Manhattan'daki Trump Tower'da. Ardından Quenns'teki ABD Açık tenis maçına gittik.

Trump'ın diğer arkadaşlarıyla birlikte kortu tepeden gören, lüks halılarla kaplı özel locaya geçtik. Lenslerimi nemlendirmek için tuvalete gittiğimde saldırıya uğradım.Kaçmamam için tüm vücudumu kavradı, geri ittim. Bu kez bana daha sıkı sarıldı, elleri vücudumun her yerindeydi" deyip ekledi:"Onun saldırısı altındaydım ve kurtulamıyordum. Trump'ı dişlerimle tekrar tekrar ittim ve sanırım dilini yaralamış olmalıyım."