Abone Ol

TRT'den İki İddialı Dizi İçin Erken Final Kararı

TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve başrolünde Ahmet Kural'ın yer aldığı 'Kıbrıs Zafere Doğru' ile 'Dünya Hali' dizileri için final kararı alındı.

TRT'den İki İddialı Dizi İçin Erken Final Kararı

TRT1'den dizi severleri üzecek haberler geldi. Kurum, reyting listelerinde rakiplerinin gerisinde kalan iki dizinin fişini çekti ve 'Kıbrıs'ta Zafere Doğru' ve 'Dünya Hali' için final kararı alındı.

Ahmet Kural, Serkan Çayoğlu, Pelin Karahan, Tayanç Ayaydın, Gülper Özdemir ve Devrim Saltoğlu’nun başrollerini paylaştığı dizinin final tarihi belli oldu. Bu hafta 17. bölümü seyirciyle buluşan dizinin, yapılan planlama sonrası 31. bölümde final yapmasına karar verildi. Osman Taşcı ve Barış Erçetin’in yönettiği diziyi Emre Özdür ve Başar Başaran kaleme alıyor.

Dizinin son bölümünde Ankaralı ve Kemal’in hayatları Apollon ile Stella’nın beklenmeyen hamleleriyle tehlike altına girmişti.

DÜNYA HALİ'NE 20. BÖLÜMDE VEDA

Neden Film'in yapımcılığını üstlendiği, yönetmen koltuğunda daha önce "Tutunamayanlar" dizisinin yönetmenliğini yapan Osman Nail Doğan ve Murad Zaloğlu'nun oturduğu Dünya Hali'nin, düşük reytingler nedeniyle 20. bölüm itibarıyla ekrana veda edeceği ortaya çıktı. Bu durumda 15 Aralık tarihinde Dünya Hali dizisinin normal şartlarda veda etmesi bekleniyor.